Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η ιδιαίτερη διαμαρτυρία των παικτριών της Κορίνθιανς εναντίον του προπονητή της Σάντος

Οι παί­κτριες της Κορίν­θιανς κάλυ­ψαν τα αυτιά και το στό­μα τους κατά τη διάρ­κεια του εθνι­κού ύμνου της Βρα­ζι­λί­ας πριν από τον αγώ­να τους για το πρω­τά­θλη­μα γυναι­κών με τη Σάντος σε ένδει­ξη δια­μαρ­τυ­ρί­ας για την επι­στρο­φή του προ­πο­νη­τή Κλέι­τον Λίμα εν μέσω καταγ­γε­λιών για παρενόχληση.

Ο Λίμα έφυ­γε από τη Σάντος τον Σεπτέμ­βριο αφού 19 παί­κτριες τον κατη­γό­ρη­σαν για παρε­νό­χλη­ση με ανώ­νυ­μες επι­στο­λές που δημο­σιεύ­θη­καν στην Globo Ge.

«Αυτές οι επι­πό­λαιες επι­στο­λές δεν ίσχυαν ποτέ για μένα. Έφυ­γα από τον σύλ­λο­γο για να περι­μέ­νω τη Σάντος να διε­ξα­γά­γει την έρευ­νά της. Δεν υπάρ­χει επί­ση­μη κατη­γο­ρία ενα­ντί­ον μου στο δικα­στή­ριο», είπε ο προ­πο­νη­τής σε συνέ­ντευ­ξη Τύπου κατά την παρου­σί­α­σή του την Τρίτη.

Η ιδιαί­τε­ρη δια­μαρ­τυ­ρία των παι­κτριών της Κορίν­θιανς ενα­ντί­ον του προ­πο­νη­τή της Σάντος Πρό­σθε­σε ότι, πριν παρα­δώ­σει τη θέση του, ζήτη­σε από τον διευ­θυ­ντή του συλ­λό­γου Αλε­ξά­ντρε Γκά­λο να ερευ­νή­σει την υπό­θε­ση και να ξεκι­νή­σει έρευ­να για να διευ­κρι­νι­στεί η πατρό­τη­τα των ανώ­νυ­μων επι­στο­λών που έλε­γαν ότι ήταν θύμα συκο­φα­ντί­ας και δυσφήμισης.

Η δια­μαρ­τυ­ρία, την οποία δεν επα­νέ­λα­βαν οι παί­κτες της Σάντος ενα­ντί­ον του προ­πο­νη­τή τους, έγι­νε και κατά την ανα­μέ­τρη­ση της Αβάι με την Παλ­μέι­ρας. Στην επί­ση­μη φωτο­γρα­φία, οι φανέ­λες με το νού­με­ρο 19 των δύο ομά­δων γύρι­σαν την πλά­τη η μία στην άλλη ενώ οι συμπαί­κτριες τους κάλυ­ψαν το στό­μα τους.

 

Ο δαί­μων του τυπο­γρα­φεί­ου, του Ηρα­κλή Κακαβάνη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο