Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγός της

Πολύ κοντά στην εξι­χνί­α­ση της υπό­θε­σης της ληστεί­ας μετά φόνου της 20χρονης Καρο­λάϊν δίπλα στο μωρό της, στις 11 Μαϊ­ου, στα Γλυ­κά Νερά, βρί­σκε­ται η ΕΛΑΣ, ενώ, πριν από λίγο, ο 32χρονος σύζυ­γός της μετα­φέρ­θη­κε με ελι­κό­πτε­ρο της Αστυ­νο­μί­ας από την Αλόν­νη­σο στην Γενι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Αττικής.

Όπως ανα­φέ­ρουν στο Αθη­ναϊ­κό-Μακε­δο­νι­κό Πρα­κτο­ρείο Ειδή­σε­ων αστυ­νο­μι­κές πηγές, ο πιλό­τος θα πρέ­πει να δώσει ακό­μη μία κατά­θε­ση στο Τμή­μα Ανθρω­πο­κτο­νιών για κάποια νέα στοι­χεία που έχουν προ­κύ­ψει από την έρευνα.

Αστυ­νο­μι­κοί του Τμή­μα­τος Ανθρω­πο­κτο­νιών πήγαν το πρωί στην Αλόν­νη­σο, όπου τελέ­στη­κε το μνη­μό­συ­νο της άτυ­χης κοπέ­λας και είπαν στον 32χρονο πιλό­το ότι θα πρέ­πει να τον μετα­φέ­ρουν στη ΓΑΔΑ για να κατα­θέ­σει εκ νέου.

Σύμ­φω­να με τις ίδιες πηγές, κλή­θη­κε να κατα­θέ­σει για την υπό­θε­ση ακό­μη ένα άτο­μο του περι­βάλ­λο­ντος του ζευγαριού.

Σημειώ­νε­ται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλό­τους στους αστυ­νο­μι­κούς που διε­ρευ­νούν την υπό­θε­ση, οι δρά­στες παρέ­μει­ναν για πολ­λή ώρα μέσα στο σπί­τι τα ξημε­ρώ­μα­τα της 11ης Μαϊ­ου. Σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ, όμως, δεν άφη­σαν κάποιο ίχνος ούτε πήραν τα κινη­τά τηλέ­φω­να του ζευγαριού.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο