Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Λευκό Πύργο

Το κεντρι­κό εκλο­γι­κό περί­πτε­ρο του ΚΚΕ που λει­τουρ­γεί στην Νέα Παρα­λία, στο ύψος του Λευ­κού Πύρ­γου, εγκαι­νιά­στη­κε το από­γευ­μα, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, παρου­σία υπο­ψή­φιων βου­λευ­τών και πλή­θους κόσμου.

Το εκλο­γι­κό περί­πτε­ρο στο Λευ­κό Πύρ­γο λει­τουρ­γεί καθη­με­ρι­νά τα απο­γεύ­μα­τα, ενώ συνε­χί­ζει την λει­τουρ­γία του και το εκλο­γι­κό περί­πτε­ρο στην Αγί­ας Σοφί­ας και Ερμού.

Στην εναρ­κτή­ρια συγκέ­ντρω­ση που συν­δυά­στη­κε και με μαζι­κή εξόρ­μη­ση στο λαό της πόλης, παρα­βρέ­θη­καν υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές της Α’ και Β’ Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Θεσ­σα­λο­νί­κης και μετέ­φε­ραν το αισιό­δο­ξο κλί­μα που εκφρά­ζε­ται μέσα από τις περιο­δεί­ες και τις συσκέ­ψεις που πραγματοποιούνται.

«Εμπρός όλη στη μάχη να ενι­σχυ­θεί το ΚΚΕ απο­φα­σι­στι­κά σε όλους τους δήμους και τις λαϊ­κές συνοι­κί­ες της Θεσ­σα­λο­νί­κης!», είπε μιλώ­ντας ο Θανά­σης Σγού­ρος, μέλος του Γρα­φεί­ου Περιο­χής Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας και Γραμ­μα­τέ­ας της ΤΟ Δήμου Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

Και πρό­σθε­σε ότι η ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ, και στην Κεντρι­κή Μακε­δο­νία, με συν 2,2% στην Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης, με 18.000 νέες ψήφους, με σημα­ντι­κά ποσο­στά σε λαϊ­κές γει­το­νιές και τρί­τη δύνα­μη στην Τού­μπα, στην Καλα­μα­ριά, στην Ανω Πόλη «αυτό είναι το αισιό­δο­ξο μήνυ­μα των εκλο­γών. Και δεν ήταν τυχαίο για­τί το κόμ­μα μας και στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, πρω­τα­γω­νί­στη­σε στη λαϊ­κή πάλη, στους μεγά­λους αγώ­νες που ανα­πτύ­χθη­καν, όπως στη Μαλα­μα­τί­να, τα έβα­λε με τους φασί­στες στα δυτι­κά, μαζί με τους φοι­τη­τές με τις δυνά­μεις κατα­στο­λής, μπή­κε μπρο­στά στην οργά­νω­ση του αγώ­να, ώστε το έγκλη­μα των Τεμπών να μην ξεχαστεί.

Η άνο­δος του ΚΚΕ σε ψήφους και σε ποσο­στά είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο μπο­ρούν σήμε­ρα να χαμο­γε­λά­νε χιλιά­δες εργά­τες και εργά­τριες, άνθρω­ποι της βιο­πά­λης, φοι­τη­τές, μαθητές.

Η άνο­δος του ΚΚΕ είναι μια ακτί­να φωτός στο σκοτάδι.

Τώρα όμως, υπάρ­χουν πιο πολ­λές προ­ϋ­πο­θέ­σεις, ώστε να κάνουν πιο πολύ το απο­φα­σι­στι­κό βήμα. Να φθά­σουν περισ­σό­τε­ροι μέχρι τέλους με το ψηφο­δέλ­τιο του ΚΚΕ στο χέρι».

Τα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη

Επι­πλέ­ον, το ΚΚΕ λει­τουρ­γεί τα παρα­κά­τω εκλο­γι­κά περί­πτε­ρα στη Θεσσαλονίκη:

Οδός Λαμπρά­κη, στο ύψος της γέφυ­ρας στην Ανω Τούμπα

Πάρ­κο Αγί­ου Θερά­πο­ντα στην Κάτω Τούμπα

Πάρ­κο Υδρας στην Κρήνη

Πεζό­δρο­μος Καλα­μα­ριάς στην Καλαμαριά

Δημαρ­χείο Πυλαί­ας στην Πυλαία

Πλα­τεία Ευό­σμου στον Εύοσμο

Πλα­τεία Κορ­δε­λιού στο Κορδελιό

Πλα­τεία Ελευ­θε­ρί­ας στην Ηλιούπολη

Πλα­τεία Βαλ­σα­μή στις Συκιές

Πλα­τεία εκκλη­σί­ας Αγί­ας Παρα­σκευ­ής στη Μενεμένη

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο