Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Η εγκληματική ναζιστική συμμορία εγκαινίασε… «εθνικιστικό πολυχώρο»

Σε… «πολυ­χώ­ρος Σάρι­σα» μετο­νο­μά­στη­καν τα γρα­φεία της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής στην περιο­χή του Βαρ­δά­ρη στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, με τους φασί­στες να κάνουν μάλι­στα και «εγκαί­νια» πριν λίγες ημέρες.

Με τον Λαγό να «έρχε­ται» απ’ τις Βρυ­ξέλ­λες και τον Παπ­πά να παρα­μέ­νει ασύλ­λη­πτος (ακό­μη κ. Χρυ­σο­χοϊ­δη;) οι νεο­να­ζί ξεμύ­τι­σαν και πάλι απ’ τις τρύ­πες τους μετα­τρέ­πο­ντας τα γρα­φεία τους σε… «εθνι­κι­στι­κά στέκια».

Εύλο­γα προ­κύ­πτει το ερώ­τη­μα: Από πότε επι­τρέ­πε­ται μια ναζι­στι­κή συμ­μο­ρία, της οποί­ας ολό­κλη­ρη η ηγε­σία έχει κατα­δι­κα­στεί σε φυλά­κι­ση για σύστα­ση εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, να δια­τη­ρεί γρα­φεία και, ακό­μη περισ­σό­τε­ρο, να… εγκαι­νιά­ζει «πολυ­χώ­ρους» προ­πα­γαν­δί­ζο­ντας το φασι­στι­κό της δηλητήριο;

Όσα ονό­μα­τα κι’ αν αλλά­ξουν οι νοσταλ­γοί του Χίτλερ, όσα ψευ­το­πα­τριω­τι­κά προ­σω­πεία κι’ αν φορέ­σουν, εγκλη­μα­τί­ες και Ναζί ήταν και θα παραμείνουν.

Η κυβέρ­νη­ση των κ.κ. Μητσο­τά­κη και Χρυ­σο­χοϊ­δη φέρει μεγά­λες ευθύ­νες που επι­τρέ­πει ακό­μη την λει­τουρ­γία των γρα­φεί­ων μιας κατα­δι­κα­σμέ­νης εγκλη­μα­τι­κής, ναζι­στι­κής συμμορίας.

Ο αγώ­νας ενά­ντια στον φασι­σμό-ναζι­σμό, ενά­ντια στους ιδε­ο­λο­γι­κούς απο­γό­νους του Χίτλερ, του Μου­σο­λί­νι και της Χού­ντας δεν τελεί­ω­σε με την κατα­δι­κα­στι­κή από­φα­ση της 17ης Οκτωβρίου.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο