Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θ. Παφίλης: Να ψηφίσουν τώρα ΚΚΕ όσοι το σκέφτηκαν και δεν το έπραξαν (AUDIO)

Ο κόσμος με την ψήφο του αξιο­λό­γη­σε ψηλά τη δρά­ση και στά­ση του ΚΚΕ όλα τα προη­γού­με­να χρό­νια, ανα­γνω­ρί­ζει στο ΚΚΕ ότι λέει τα πράγ­μα­τα «έξω από τα δόντια» και ότι βρί­σκε­ται πλάι σε όλους τους αγώ­νες του λαού και ασκεί λαϊ­κή αντι­πο­λί­τευ­ση, επι­σή­μα­νε μετα­ξύ άλλων ο Θανά­σης Παφί­λης, επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου Επι­κρα­τεί­ας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμ­μα­τος, μιλώ­ντας στον ραδιο­φω­νι­κό σταθ­μό «Alpha Radio» το πρωί της Τετάρ­της 21 Ιούνη.

«Υπάρ­χουν πολ­λοί που ταλα­ντεύ­ο­νται, που ήθε­λαν να ψηφί­σουν το ΚΚΕ και δεν το έκα­ναν», τόνι­σε και τους κάλε­σε να το κάνουν τώρα, στις 25 Ιού­νη, ώστε την επό­με­νη μέρα ο λαός να είναι χαρού­με­νος και από καλύ­τε­ρες θέσεις να αγω­νι­στεί για τα δικαιώ­μα­τά του.

Σημεί­ω­σε, πως ο κόσμος αντι­λαμ­βά­νε­ται ότι μετα­ξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ υπάρ­χει κοι­νό πρό­γραμ­μα για­τί έχουν ψηφί­σει από κοι­νού τους μισούς αντι­λαϊ­κούς νόμους και τσα­κώ­νο­νται για επι­μέ­ρους θέμα­τα και το μόνο κόμ­μα που κάνει αντι­πο­λί­τευ­ση είναι το ΚΚΕ που βρέ­θη­κε μπρο­στά στους αγώ­νες ενά­ντια στους πλει­στη­ρια­σμούς, στους εργα­τι­κούς αγώ­νες για τα μερο­κά­μα­τα, τους μισθούς και τις συντάξεις.

Σημεί­ω­σε ότι το ΚΚΕ συσπεί­ρω­σε και συσπει­ρώ­νει χιλιά­δες ανθρώ­πους από άλλους πολι­τι­κούς χώρους, ενώ πρό­σφα­τη δημο­σκό­πη­ση το ανέ­δει­ξε στο πιο αξιό­πι­στο κόμμα.

Υπο­γράμ­μι­σε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί συμπο­λι­τευό­με­νη αντι­πο­λί­τευ­ση από τη στιγ­μή που ψήφι­σε τα μισά νομο­σχέ­δια της ΝΔ, ενώ έχει υιο­θε­τή­σει χει­ρό­τε­ρο αυρια­νι­σμό από το ΠΑΣΟΚ. Όσον αφο­ρά το κόμ­μα της Ζ. Κων­στα­ντο­πού­λου, σημεί­ω­σε ότι είναι ένα κόμ­μα της αερο­λο­γί­ας, που δεν λέει τίπο­τα για τα σοβα­ρά προ­βλή­μα­τα του λαού, δεν λέει τίπο­τα για το Ταμείο Ανά­καμ­ψης, την ΕΕ, το Σύμ­φω­νο Στα­θε­ρό­τη­τας και ήταν απού­σα όλο το προη­γού­με­νο διά­στη­μα από τους αγώ­νες των εργα­ζο­μέ­νων. Ξαφ­νι­κά εμφα­νί­ζε­ται από το που­θε­νά και προ­βάλ­λε­ται καθη­με­ρι­νά από όλα τα μέσα ενη­μέ­ρω­σης, όπως είχε γίνει παλαιό­τε­ρα και με άλλα κόμ­μα­τα μιας χρή­σης, όπως το Ποτά­μι, την Ένω­ση Κεντρώ­ων κλπ. σημείωσε.

Κατα­λή­γο­ντας ο Θανά­σης Παφί­λης κάλε­σε τον κόσμο να ψηφί­σει και να ενι­σχύ­σει το ΚΚΕ για 100% ισχυ­ρή, λαϊ­κή αντιπολίτευση.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο