Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ιαπωνία: Στις φλόγες επιβατικό αεροπλάνο με 367 επιβάτες στο αεροδρόμιο του Τόκιο

Στις φλό­γες έχει παρα­δο­θεί ένα επι­βα­τι­κό αερο­σκά­φος στο αερο­δρό­μιο Ηaneda του Τόκιο με την επι­χεί­ρη­ση της πυρο­σβε­στι­κής να είναι σε εξέ­λι­ξη και να είναι άγνω­στο αν οι επι­βά­τες και το πλή­ρω­μα πρό­λα­βε να το εγκαταλείψει.

Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες στο αερο­σκά­φος επέ­βαι­ναν 367 άτο­μα και το πλή­ρω­μα οι οποί­οι έχουν προ­λά­βει και το εγκα­τε­λει­ψαν εγκαίρως.

Όσον αφο­ρά την αιτία της φωτιάς ανα­φο­ρές να κάνουν λόγο για σύγκρου­ση με άλλο αερο­σκά­φος <strong>μετά την προ­σγεί­ω­σή του στον διάδρομο.

Βίντεο από τοπι­κό τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό δεί­χνει μια μεγά­λη έκρη­ξη πυρ­κα­γιάς που ξέσπα­σε από την πλευ­ρά ενός αερο­πλά­νου της Japan Airlines καθώς αυτό τρο­χο­δρο­μού­σε σε διά­δρο­μο προ­σγεί­ω­σης. Στη συνέ­χεια, η περιο­χή γύρω από την πτέ­ρυ­γα πήρε φωτιά.

Το NHK TV μετέ­δω­σε ότι το αερο­πλά­νο εκτε­λού­σε την πτή­ση 516 JAL που είχε πετά­ξει από το αερο­δρό­μιο Shin Chitose στην Ιαπω­νία με προ­ο­ρι­σμό το αεroδρό­μιο Haneda, ένα από τα πιο πολυ­σύ­χνα­στα αερο­δρό­μια της Ιαπωνίας.

Πηγή: ertnews.gr

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο