Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κέρκυρα: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)

Στη δημο­σιό­τη­τα έδω­σε σήμε­ρα η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Κέρ­κυ­ρας του ΚΚΕ τα ονό­μα­τα των υπο­ψη­φί­ων βου­λευ­τών στο Νομό Κέρ­κυ­ρας για τις εκλο­γές της 7ης Ιούλη.

Ανα­λυ­τι­κά τα ονό­μα­τα των υπο­ψη­φί­ων και τα βιο­γρα­φι­κά τους στοιχεία:

kerkura armeniakos

Βασί­λης Αρμε­νιά­κος, 69 ετών, αγρό­της. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στον ενιαίο Δήμο Κέρ­κυ­ρας από το 2010 μέχρι σήμε­ρα. Στις τελευ­ταί­ες εκλο­γές εκλέ­χτη­κε δημο­τι­κός σύμ­βου­λος του Δήμου Νότιας Κέρ­κυ­ρας. Μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της ΔΕΥΑ Κέρ­κυ­ρας. Πρό­ε­δρος του ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Κέρ­κυ­ρας. Μέλος της Γραμ­μα­τεί­ας του Πανελ­λα­δι­κού Συντο­νι­στι­κού Μπλό­κων. Έχει, επί­σης, δια­τε­λέ­σει Πρό­ε­δρος της Κοι­νό­τη­τας Αγί­ου Ματ­θαί­ου (1995 — 1999) και δήμαρ­χος Μελι­τειέ­ων από το 1999 έως το 2002. Ήταν μέλος του ΔΣ του Εργα­τι­κού Κέντρου Κέρ­κυ­ρας, όπως επί­σης και πρό­ε­δρος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Αγί­ου Ματ­θαί­ου. Επί σει­ρά ετών διε­τέ­λε­σε μέλος της Νομαρ­χια­κής και της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Κέρ­κυ­ρας του ΚΚΕ και έχει υπη­ρε­τή­σει τους σκο­πούς και τους στό­χους του κόμ­μα­τος από διά­φο­ρες στε­λε­χι­κές θέσεις.

kerkura balou

Αλε­ξάν­δρα Μπα­λού. Γεν­νή­θη­κε στο χωριό Μεσα­ριά της Κέρ­κυ­ρας το 1961. Σπού­δα­σε στη σχο­λή Η/Υ του ΕΛΚΕΠΑ και τη Συνε­ται­ρι­στι­κή Σχο­λή Θεσ­σα­λο­νί­κης. Εργά­ζε­ται στην Τρά­πε­ζα Πει­ραιώς και έχει κατα­θέ­σει αίτη­ση συντα­ξιο­δό­τη­σης. Είναι μέλος του Τμή­μα­τος της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του ΚΚΕ για την τοπι­κή διοί­κη­ση. Στις πρό­σφα­τες εκλο­γές εκλέ­χθη­κε περι­φε­ρεια­κή σύμ­βου­λος στην Περι­φέ­ρεια Ιονί­ων Νήσων, ενώ παλαιό­τε­ρα δια­τέ­λε­σε περι­φε­ρεια­κή σύμ­βου­λος στην Περι­φέ­ρεια Αττι­κής και νομαρ­χια­κή σύμ­βου­λος Αθή­νας. Επί­σης, έχει δια­τε­λέ­σει μέλος του γενι­κού συμ­βου­λί­ου και της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τεί­ας της Ομο­σπον­δί­ας Τρα­πε­ζο­ϋ­παλ­λη­λι­κών Οργα­νώ­σε­ων Ελλά­δας (ΟΤΟΕ), πρό­ε­δρος του κλα­δι­κού σωμα­τεί­ου εργα­ζο­μέ­νων στο Χρη­μα­το­πι­στω­τι­κό Σύστη­μα, μέλος της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τεί­ας του Πανερ­γα­τι­κού Αγω­νι­στι­κού Μετώ­που (ΠΑΜΕ), καθώς και μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της Γενι­κής Συνο­μο­σπον­δί­ας Εργα­τών Ελλά­δας (ΓΣΕΕ).

kerkura pelahs

Στα­μά­της Πελά­ης, 45 ετών, ξενο­δο­χο­ϋ­πάλ­λη­λος. Συνερ­γά­ζε­ται με το ΚΚΕ από το 2001. Δημο­τι­κός σύμ­βου­λος της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» του ενιαί­ου Δήμου Κέρ­κυ­ρας από το 2011. Μέλος της Επι­τρο­πής ποιό­τη­τας ζωής της Επι­τρο­πής Του­ρι­σμού και του ΔΟΠΑΠ. Πρό­ε­δρος των Ξενο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων και του Εργα­τι­κού Κέντρου Κέρ­κυ­ρας. Μέλος του ΔΣ της Πανελ­λή­νιας Ομο­σπον­δί­ας Εργα­ζο­μέ­νων Επι­σι­τι­σμού Του­ρι­σμού (ΠΟΕΕΤ). Μέλος της Διοί­κη­σης της Γενι­κής Συνο­μο­σπον­δί­ας Εργα­τών Ελλά­δος (ΓΣΕΕ). Μέλος της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τεί­ας του ΠΑΜΕ Επι­σι­τι­σμού — Του­ρι­σμού. Μέλος των Πρω­το­βου­λιών Αγώ­να για την προ­στα­σία και ανά­δει­ξη του ΙΣΣΟΥ, των ΑΛΥΚΩΝ, του ΚΑΣΤΕΛΛΟ και του ΣΚΕΡΟΥ. Μέλος του Περι­βαλ­λο­ντι­κού Πολι­τι­στι­κού Αθλη­τι­κού Συλ­λό­γου “ΚΟΡΙΣΣΟΣ” και του Κερ­κυ­ραϊ­κού ΓΣ. Στο παρελ­θόν επί­σης έχει δια­τε­λέ­σει νομαρ­χια­κός σύμ­βου­λος Κέρ­κυ­ρας 2003 — 2011. Μέλος των Νομαρ­χια­κών Επι­τρο­πών Παι­δεί­ας, Ανά­πτυ­ξης Οικο­νο­μι­κών Διοί­κη­σης, Του­ρι­σμού — Πολι­τι­σμού και Νέας Γενιάς. Πρό­ε­δρος του Πολι­τι­στι­κού Επι­μορ­φω­τι­κού Συλ­λό­γου Αγί­ου Μάρ­κου. Μέλος της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής και της Πολι­τι­κής Γραμ­μα­τεί­ας του ΔΗΚΚΙ.

kerkura saita

Μαρι­λέ­να Σαϊ­τά, 29 χρο­νών, μαθη­μα­τι­κός. Από το 2013 εργά­ζε­ται στην ιδιω­τι­κή εκπαί­δευ­ση. Είναι γραμ­μα­τέ­ας του Τομε­α­κού συμ­βου­λί­ου της ΚΝΕ στην Κέρ­κυ­ρα και μέλος του Συμ­βου­λί­ου Περιο­χής Ηπεί­ρου — Κέρ­κυ­ρας — Λευ­κά­δας. Διδά­σκει μαθη­μα­τι­κά στα Λαϊ­κά Φρο­ντι­στή­ρια που διορ­γα­νώ­νουν τα σωμα­τεία που συσπει­ρώ­νο­νται στο ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της θεα­τρι­κής ομά­δας του ΠΑΜΕ. Παράλ­λη­λα σπου­δά­ζει στο τμή­μα Πλη­ρο­φο­ρι­κής του Ιονί­ου Πανε­πι­στη­μί­ου και είναι μέλος του ΔΣ του φοι­τη­τι­κού συλλόγου.

kerkura charalampous

Μυρ­σί­νη Χαρα­λά­μπους, 36 ετών αρχαιο­λό­γος, μητέ­ρα δυο παι­διών. Μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Ηπεί­ρου — Κέρ­κυ­ρας — Λευ­κά­δας του ΚΚΕ. Ήταν γραμ­μα­τέ­ας της ΤΕ Κέρ­κυ­ρας την περί­ο­δο 2015 — 2019 και παλιό­τε­ρα επί σει­ρά ετών γραμ­μα­τέ­ας της Νομαρ­χια­κής Οργά­νω­σης της ΚΝΕ. Είναι εκλεγ­μέ­νη αντι­πρό­σω­πος στο Εργα­τι­κό Κέντρο Κέρ­κυ­ρας. Σήμε­ρα εργά­ζε­ται ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο