Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΝΕ 🚩ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ

ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε μια μαχητική δύναμη!

Στις βουλευτικές εκλογές, στις 7 Ιούλη, ψηφίζουµε ΚΚΕ! Ελεύθερα και ανυπότακτα!

Για­τί:

  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαί­νει ΝΑΙ στη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ µε το σύστη­µα της εκµε­τάλ­λευ­σης και της αδι­κί­ας, µε τις κυβερ­νή­σεις και τα κόµµα­τα που εφά­ρµο­σαν και συνε­χί­ζουν να εφα­ρµό­ζουν πολι­τι­κή που είναι συνώ­νυ­µη της φτώ­χειας, των µνη­µο­νί­ων, της εργα­σια­κής ζού­γκλας, του πανά­κρι­βου σχο­λεί­ου-εξε­τα­στι­κού κέντρου, δηλ. της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαί­νει ΝΑΙ στον ΑΓΩΝΑ για τα όνει­ρά µας στη µόρ­φω­ση, τον αθλη­τι­σµό, τον πολι­τι­σµό, τη ζωή, για να µπει πρα­γµα­τι­κό τεί­χος στον φασι­σµό και ρατσι­σµό, για µεγα­λύ­τε­ρη απο­µό­νω­ση της ναζι­στι­κής-εγκλη­µα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαί­νει ΝΑΙ στην ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, κόντρα στα ψέµα­τα, την κοροϊ­δία και τον “ρεα­λι­σµό” της υπο­τα­γής, κόντρα στα κυβερ­νη­τι­κά αλι­σβε­ρί­σια και την µπό­χα που ανα­δύ­ει το σάπιο αστι­κό πολι­τι­κό σύστηµα.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαί­νει ΝΑΙ στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που απο­τυ­πώ­νε­ται στο σύν­θη­µα «Όλοι για έναν κι ένας για όλους»! Για την ειρή­νη και φιλία των λαών, ενά­ντια στους πολέ­µους για τα κέρ­δη των λίγων!
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαί­νει ΝΑΙ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ζωής µε δικαιώµατα.
  • Ψήφος στο ΚΚΕ σημαί­νει ΝΑΙ στην ΠΡΟΟΔΟ! Για να δυνα­µώ­σουν η λαϊ­κή αντί­στα­ση και διεκ­δί­κη­ση, η ελπί­δα, η προ­ο­πτι­κή της πρα­γµα­τι­κής ανατροπής!

Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ!
Είναι αυτό που ταιριάζει στη νέα γενιά!

Τα κόµµα­τα του συστή­µα­τος µας καλούν να συµβι­βα­στού­µε µε τη µιζέ­ρια, να υπο­τα­χθού­µε. Απαντάµε:

«Ό,τι και να είναι τ’ άστρα, εγώ τη γλώσ­σα µου τους βγάζω…»

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

  • Σ’ αυτές τις εκλο­γές κρί­νε­ται πόσο δυνα­τός θα είναι ο λαός!
  • Πόσο ισχυ­ρή θα είναι η δύνα­µη που είναι στα­θε­ρά δίπλα σου, µπρο­στά στα δύσκο­λα, που δεν σε πρό­δω­σε ποτέ, που φοβί­ζει το σύστηµα!
  • Πόσο δυνα­τό θα είναι το ΚΚΕ!
  • Γι’ αυτό, το πρα­γµα­τι­κό δίλη­µµα των εκλο­γών είναι αν την επό­µε­νη µέρα των εκλο­γών, µε µια επι­θε­τι­κή κυβέρ­νη­ση που θα εκλε­γεί, θα δυνα­µώ­σει εκεί­νη η δύνα­µη που µάχε­ται για τα δικαιώ­µα­τά µας, µέσα κι έξω απ’ τη Βουλή.

Η «ελπίδα» δεν ήρθε ποτέ… Περίµενες σε λάθος σταθµό! ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ: ΚΚΕ!

Το απο­τέ­λε­σµα των εκλο­γών της 26ης Μαΐ­ου ήρθε να επι­βε­βαιώ­σει εµφα­τι­κά το γεγο­νός ότι µε την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή της όλα αυτά τα χρό­νια, η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ, όχι µόνο δεν… «ξεµπέρ­δε­ψε µε το παλιό», αλλά το «ξέπλυ­νε» και το «ανέ­στη­σε»!

Ταυ­τί­στη­κε µε τα µνη­µό­νια, τα αντι­λαϊ­κά µέτρα, τις περι­κο­πές, µε τον «δια­βο­λι­κά καλό» Τρα­µπ και τη Μέρ­κελ, µε ακρο­δε­ξιούς συγκυ­βερ­νή­τες και χαριε­ντί­σµα­τα µε φασί­στες, µε αλα­ζο­νι­κές και αυταρ­χι­κές πρα­κτι­κές, δίνο­ντας το δικαί­ω­µα σε αντι­δρα­στι­κές δυνά­µεις να συκο­φα­ντούν αξί­ες και ιδα­νι­κά που γεν­νή­θη­καν από γνή­σιους και ανι­διο­τε­λείς αγω­νι­στές. Επέ­τρε­ψε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ να εµφα­νί­ζο­νται δικαιω­µέ­νοι για το προη­γού­µε­νο αντι­λαϊ­κό τους έργο!

Δεν επιλέγουµε «µία απ’ τα ίδια»!

  • Το ξελά­σπω­µα της πολι­τι­κής των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ από την κυβέρ­νη­ση του ΣΥΡΙΖΑ, τους δίνει τώρα τη δυνα­τό­τη­τα να γίνουν ακό­µα πιο επι­θε­τι­κοί. Νιώ­θουν πλέ­ον απε­λευ­θε­ρω­µέ­νοι να προ­ω­θή­σουν ακό­µα πιο βάρ­βα­ρα µέτρα, πατώ­ντας πάνω στο οπλο­στά­σιο που από κοι­νού µε τον ΣΥΡΙΖΑ υπη­ρε­τούν: Τα 3 µνη­µό­νια, τους µηχα­νι­σµούς επο­πτεί­ας της Ευρω­παϊ­κής Ένω­σης, τη «θηλιά» δεσµεύ­σε­ων µέχρι το 2060, τη βαθύ­τε­ρη εµπλο­κή στους δολο­φο­νι­κούς σχε­δια­σµούς ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, συνο­λι­κά τις απαι­τή­σεις των καπι­τα­λι­στών. Έχει απο­δει­χθεί, άλλω­στε, ότι κάθε επό­µε­νη κυβέρ­νη­ση δεν µπο­ρεί παρά να είναι χει­ρό­τε­ρη από την προη­γού­µε­νη, αφού «χτί­ζει» πάνω στο αντι­λαϊ­κό πλαί­σιο που ήδη υπάρ­χει και το ενισχύει…
  • Δεν χαρα­µί­ζου­µε την ψήφο µας σε κόµµα­τα «µιας χρή­σης», που εµφα­νί­ζο­νται στα «ξαφ­νι­κά», ίσα-ίσα για να συµπλη­ρώ­σουν τις διά­φο­ρες συγκυ­βερ­νή­σεις στο βάρ­βα­ρο έργο τους και µετά επι­στρέ­φουν από εκεί που ήρθαν. Τέτοιο είναι το κόµµα του Βαρου­φά­κη που ήδη έχει οµο­λο­γή­σει ότι θα συνερ­γα­ζό­ταν τόσο µε τη ΝΔ όσο και µε το ΣΥΡΙΖΑ! Πλέ­ον έχου­µε πεί­ρα… Είναι κόµµα­τα βαθιά συστη­µι­κά, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαία η υπερ­προ­βο­λή τους από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών.

Να πετάξουµε τη ναζιστική-εγκληµατική Χρυσή Αυγή στα σκουπίδια της ιστορίας!

Η υπο­χώ­ρη­ση της Χρυ­σής Αυγής και σε ψήφους και σε ποσο­στά πρέ­πει να συνε­χι­στεί ακό­µα περισ­σό­τε­ρο µπρο­στά στις βου­λευ­τι­κές εκλο­γές, ώστε να πετά­ξου­µε έξω από τη Βου­λή το ναζι­στι­κό δολο­φο­νι­κό συνον­θύ­λευ­µα, δίνο­ντας ταυ­τό­χρο­να απο­φα­σι­στι­κό χτύ­πη­µα στα διά­φο­ρα σχέ­δια ανα­συ­γκρό­τη­σης του ακρο­δε­ξιού χώρου. Θα δώσου­µε όλες µας τις δυνά­µεις, για να απο­µο­νω­θούν οι φασί­στες της Χρυ­σής Αυγής και οι παρα­φυά­δες τους από κάθε σχο­λείο, σχο­λή και γειτονιά!

 Αλλάζουµε την εικόνα!

Δεν αφή­νου­µε όσους στη­ρί­ζουν το δρό­µο που µας έφε­ρε ως εδώ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ), τους φασί­στες, τους ρατσι­στές και ακρο­δε­ξιούς να µιλά­νε εξ ονό­µα­τος της νεο­λαί­ας. Αυτοί ψήφι­σαν! Εσύ; 

Ήρθε η ώρα να πάρουν απά­ντη­ση από τη νεο­λαία µε ψήφο στο ΚΚΕ, τη µόνη ψήφο που δίνει δύνα­µη στον αγώ­να για τη ζωή που µας αξίζει!

ΤΩΡΑ χρειαζόµαστε δυνατό ΚΚΕ!

[πηγή]

anakoinosi ekloges 2019anakoinosi ekloges2 2019

Επι­μέ­λεια  Ομά­δα ¡H.lV.S!

Επι­κοι­νω­νία — [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] — Blog

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο