Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καταγγελία για καθυστέρηση του ΕΚΑΒ: Ξεψύχησε τουρίστρια στην Ουρανούπολη περιμένοντας ασθενοφόρο

Δεν έχουν τελειω­μό τα τρα­γι­κά περι­στα­τι­κά με τις εγκλη­μα­τι­κές ελλεί­ψεις στο ΕΚΑΒ.

Μια γυναί­κα ξεψύ­χη­σε στην Ουρα­νού­πο­λη Χαλ­κι­δι­κής την Τετάρ­τη 7 Ιού­νη, με τις καταγ­γε­λί­ες να κάνουν λόγο για καθυ­στέ­ρη­ση του ασθε­νο­φό­ρου για πάνω από μία ώρα. Η άτυ­χη γυναί­κα που βρι­σκό­ταν σε ταβέρ­να στην περιο­χή της Ουρα­νού­πο­λης, αισθάν­θη­κε αδια­θε­σία και λιπο­θύ­μη­σε. Όσο περί­με­νε το ασθε­νο­φό­ρο έπα­θε ανα­κο­πή καρδιάς.

Σύμ­φω­να με τον Πρό­δρο­μο Δεβε­λό­γλου, πρό­ε­δρο των εργα­ζο­μέ­νων ΕΚΑΒ Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας, το δια­θέ­σι­μο για την περιο­χή ασθε­νο­φό­ρο ξεκί­νη­σε από τον Άγιο Νικό­λαο και χρειά­στη­κε μία ώρα και ένα τέταρ­το για να φτά­σει στην Ουρα­νού­πο­λη. Και αυτό καθώς, όπως είπε, δεν υπάρ­χει κανέ­να ασθε­νο­φό­ρο σε Ουρα­νού­πο­λη και Ιερισ­σό και η περιο­χή εξυ­πη­ρε­τεί­ται από τον Άγιο Νικόλαο.

Και αυτό το τρα­γι­κό περι­στα­τι­κό ανα­δει­κνύ­ει τις εγκλη­μα­τι­κές ελλεί­ψεις στο ΕΚΑΒ και μάλι­στα σε μια περιο­χή, κατε­ξο­χήν του­ρι­στι­κή, όπου στη σεζόν οι του­ρί­στες ξεπερ­νούν το 1 εκατομμύριο.

Το νέο τρα­γι­κό γεγο­νός έρχε­ται μετά τον θάνα­το της 63χρονης στην Κω, που πέθα­νε σε καρό­τσα φορ­τη­γού επει­δή δεν υπήρ­χε ασθε­νο­φό­ρο να τη μετα­φέ­ρει, τον θάνα­το μιας 19χρονης εγκύ­ου στη Νέα Μάκρη με την τρα­γι­κή καθυ­στέ­ρη­ση της μετα­φο­ράς της από το ΕΚΑΒ και τον δημο­τι­κό σύμ­βου­λο Χίου που λιπο­θύ­μη­σε κατά τη διάρ­κεια του δημο­τι­κού συμ­βου­λί­ου και μετα­φέρ­θη­κε στο νοσο­κο­μείο το βρά­δυ της Τετάρ­της με αυτοκίνητο.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο