Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής κλείνουν τα πάρκα και ανοίγουν τα καταστήματα!

Κλει­στά θα παρα­μεί­νουν αύριο Κυρια­κή τα πάρ­κα αρμο­διό­τη­τας της Περι­φέ­ρειας Αττι­κής (Πάρ­κο Τρί­τση, Πεδί­ον του Άρε­ως, Λόφος Φινο­πού­λου και το Αττι­κό Άλσος) από τις 11 π.μ. ως τις 11 μ.μ. λόγω του καύσωνα.

Την ίδια ώρα ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες!

Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής: Ανοιχτά πάρκα με όλα τα μέτρα πυρασφάλειας

«Εδώ και τώρα, να ανοί­ξουν τα πάρ­κα με όλα τα μέτρα πυρα­σφά­λειας και να κλεί­σουν όλα τα κατα­στή­μα­τα!» τονί­ζει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Αττικής.

Σε tweet της σημειώνει:

«Όχι, δεν είναι πλά­κα! Σε συν­θή­κες καύ­σω­να και με τις θερ­μο­κρα­σί­ες να σπά­νε ρεκόρ, αύριο Κυρια­κή αντί να περιο­ρι­στούν οι εργα­σί­ες και να είναι όλα τα πάρ­κα ανοι­χτά ώστε να υπάρ­χει μια ανά­σα δρο­σιάς για όσους δεν έχουν τη δυνα­τό­τη­τα να ανα­πνεύ­σουν, γίνε­ται ακρι­βώς το αντί­θε­το! Με από­φα­ση της περι­φέ­ρειας κλεί­νουν ΟΛΑ τα μεγά­λα πάρ­κα και ανοί­γουν τα εμπο­ρι­κά καταστήματα».

Τα Σωμα­τεία Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων έστει­λαν υπό­μνη­μα στα αρμό­δια υπουρ­γεία για να μην ανοί­ξουν την Κυρια­κή τα εμπο­ρι­κά καταστήματα.

«Κυβέρ­νη­ση — Περι­φέ­ρεια επέ­λε­ξαν να κλεί­σουν τα πάρ­κα και να αφή­σουν τα κατα­στή­μα­τα ανοι­χτά. Στα­θε­ρά επί­και­ρο το σύν­θη­μα “τα κέρ­δη τους, οι ζωές μας”» τονί­ζει σε tweet του και το ΠΑΜΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο