Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Εγκληματική η πολιτική της κυβέρνησης – Χωρίς καθυστέρηση να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να περιοριστούν τα πύρινα μέτωπα

Σε σχό­λιό για τις κατα­στρο­φι­κές πυρ­κα­γιές, το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώ­νει:

«Στα μεγά­λα πύρι­να μέτω­πα απο­κα­λύ­πτε­ται για άλλη μια φορά η εγκλη­μα­τι­κή πολι­τι­κή της κυβέρ­νη­σης, η οποία επι­μέ­νει να παρου­σιά­ζει ως “αντι­πυ­ρι­κό σχε­δια­σμό” την έλλει­ψη ολο­κλη­ρω­μέ­νου σχε­δί­ου αντι­πυ­ρι­κής προ­στα­σί­ας με επί­κε­ντρο την πρό­λη­ψη. Αυτό πλη­ρώ­νει με τρα­γι­κό τρό­πο κάθε χρό­νο ο λαός μας, μετρώ­ντας απώ­λειες σε δασι­κό πλού­το, περιου­σί­ες, ακό­μα και ανθρώ­πι­νες ζωές.

Αυτό που επεί­γει τώρα είναι χωρίς καμία καθυ­στέ­ρη­ση να γίνει ό,τι είναι δυνα­τόν για να περιο­ρι­στούν τα μέτω­πα, να μην υπάρ­ξουν περαι­τέ­ρω κατα­στρο­φές και να μην κιν­δυ­νεύ­σει κανείς, μαζί βέβαια με την παρο­χή κάθε είδους αρω­γής στους πλη­γέ­ντες, προ­κει­μέ­νου να αντι­με­τω­πί­σουν αυτές τις κρί­σι­μες ώρες.

Δίπλα στους κατοί­κους των περιο­χών που δοκι­μά­ζο­νται από τις κατα­στρο­φι­κές πυρ­κα­γιές βρί­σκο­νται από την πρώ­τη στιγ­μή οι δυνά­μεις του ΚΚΕ, για να σώσουν όλοι μαζί ό,τι μπο­ρεί να σωθεί».

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο