Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: Ας δεχτεί την ήττα της η ΔΑΠ και ας σταματήσει να προσβάλλει τους φοιτητές

Ανα­κοί­νω­ση για τα απο­τε­λέ­σμα­τα των φοι­τη­τι­κών εκλο­γών εξέ­δω­σε το Γρα­φείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, τονί­ζο­ντας ότι:

«Καλού­με την παρά­τα­ξη της ΝΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να δημο­σιεύ­σει τα ανα­λυ­τι­κά απο­τε­λέ­σμα­τα των εκλο­γών ΟΛΩΝ των Φοι­τη­τι­κών Συλλόγων.

1. Αν δεν τα βρί­σκει, επι­συ­νά­πτου­με τα επί­ση­μα απο­τε­λέ­σμα­τα των συλ­λό­γων όλης της χώρας, σύμ­φω­να με τα πρα­κτι­κά των εφο­ρευ­τι­κών επι­τρο­πών, τα οποία έχουν υπο­γρά­ψει και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

2. Από τους 274 Φοι­τη­τι­κούς Συλ­λό­γους, η ΔΑΠ δημο­σιεύ­ει επι­λε­κτι­κά απο­τε­λέ­σμα­τα 109 (!!!) συλ­λό­γων. Μάλι­στα, από τα συγκε­ντρω­τι­κά της ΔΑΠ λεί­πουν μεγά­λες σχο­λές, όπως ο μεγα­λύ­τε­ρος Φοι­τη­τι­κός Σύλ­λο­γος της χώρας, η Φιλο­σο­φι­κή Σχο­λή Αθή­νας. Ασχο­λί­α­στο αφή­νου­με το γεγο­νός ότι στο μαγεί­ρε­μα ξέχα­σαν και στοι­χειώ­δεις κανό­νες αριθ­μη­τι­κής, όπως και ότι νοθεύ­ουν ακό­μη και τα απο­τε­λέ­σμα­τα που οι ίδιοι δημοσιεύουν.

3. Ας δεχτεί την ήττα της και ας στα­μα­τή­σει να προ­σβάλ­λει χιλιά­δες φοι­τη­τές, οι οποί­οι πρω­το­στά­τη­σαν στην ίδρυ­ση Φοι­τη­τι­κών Συλ­λό­γων μέσα από μαζι­κές δια­δι­κα­σί­ες, Συλ­λό­γων επί­ση­μα ανα­γνω­ρι­σμέ­νων, που κατά­φε­ραν να εμπο­δί­σουν τις συγ­χω­νεύ­σεις Τμη­μά­των, όπως στο ΔΙΠΑΕ, και να σπά­σουν το από­στη­μα της βίας και νοθεί­ας που είχε επι­βά­λει η ΔΑΠ για χρόνια.

Ούτως ή άλλως το ψέμα έχει κοντά ποδά­ρια, αφού οι φοι­τη­τές και οι φοι­τή­τριες γνω­ρί­ζουν καλά τι έγι­νε στους Φοι­τη­τι­κούς Συλ­λό­γους όλης της χώρας».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο