Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Συνελήφθη και τέταρτος παιδοβιαστής

Και τέταρ­το πρό­σω­πο που έχει εμπλο­κή στην υπό­θε­ση βια­σμού και εκπόρ­νευ­σης της 12χρονης ανή­λι­κης στον Κολω­νό. Πρό­κει­ται για 36χρονο άνδρα ο οποί­ος έχει συλ­λη­φθεί από τις αστυ­νο­μι­κές αρχές.

Σύμ­φω­να με την ΕΛ.ΑΣ 36χρονος κατη­γο­ρεί­ται ότι απέ­κτη­σε επα­φή με την 12χρονη ανή­λι­κη μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής συνο­μι­λιών και ακο­λού­θως συνα­ντή­θη­κε μαζί της στην περιο­χή των Σεπο­λί­ων. Ο συλ­λη­φθείς πρό­κει­ται να οδη­γη­θεί στον εισαγγελέα.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση της ΕΛ.ΑΣ:

Στο πλαί­σιο διε­ρευ­νώ­με­νης υπό­θε­σης μαστρο­πεί­ας στον Κολω­νό, από την Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αττι­κής, συνε­λή­φθη δυνά­μει εντάλ­μα­τος, απο­γευ­μα­τι­νές ώρες της 15-10-2022, από αστυ­νο­μι­κούς της ανω­τέ­ρω Υπη­ρε­σί­ας, 36χρονος ημε­δα­πός κατη­γο­ρού­με­νος για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο συμπλη­ρώ­σα­ντα και μη τα 12 έτη, ένα­ντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατη­γο­ρεί­ται ότι απέ­κτη­σε επα­φή με την 12χρονη ανή­λι­κη μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής συνο­μι­λιών και ακο­λού­θως συνα­ντή­θη­κε μαζί της στην περιο­χή των Σεπο­λί­ων και προ­έ­βη στην ανω­τέ­ρω αξιό­ποι­νη πρά­ξη, ένα­ντι αμοι­βής. Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στον αρμό­διο Εισαγγελέα.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως οι Αρχές είχαν νωρί­τε­ρα συλ­λά­βει και έναν 33χρονο που ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θεί ενώ­πιον της ανα­κρί­τριας για την απο­λο­γία του το πρωί της Δευτέρας.

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο