Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λιβαδειά: Νέα υπόθεση βιασμού 17χρονης

Δεν έχουν τέλος οι απο­κα­λύ­ψεις για περι­πτώ­σεις βια­σμού ανή­λι­κων κορι­τσιών και αυτήν τη φορά ήρθε να πρστε­θεί μία καταγ­γε­λία από 17χρονη στη Λιβαδειά.

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση της αστυ­νο­μί­ας, ήδη, συνε­λή­φθη­σαν δύο άνδρες, 23 και 26 ετών, οι οποί­οι κατη­γο­ρού­νται για τον βια­σμό της 17χρονης. Μάλι­στα, η σύλ­λη­ψή τους έγι­νε χθες το βρά­δυ στο Κερα­τσί­νι. Σύμ­φω­να με καταγ­γε­λί­ες στην αστυ­νο­μία, την περα­σμέ­νη Κυρια­κή, 9 Οκτω­βρί­ου, η 17χρονη επι­κοι­νώ­νη­σε με τον 23χρονο και έκλει­σε ραντε­βού μαζί του, όμως στη Λιβα­δειά δεν πήγε μόνος του αλλά μαζί με τον 26χρονο. Η 17χρονη έχει κατα­θέ­σει ότι επι­χεί­ρη­σε να φύγει χωρίς όμως να το κατορ­θώ­σει, καθώς την έβα­λαν με βίαιο τρό­πο στο αυτο­κί­νη­τό τους, την οδή­γη­σαν σε ένα χωρά­φι στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή όπου τη βίασαν.

Εν τω μετα­ξύ, από την άρση των τηλε­φω­νι­κών επι­κοι­νω­νιών η αστυ­νο­μία εντό­πι­σε τα δύο άτο­μα στην περιο­χή του Κερα­τσι­νί­ου και τα συνέ­λα­βε αφού προη­γου­μέ­ως είχε εκδο­θεί ένταλ­μα σύλ­λη­ψης από την ανα­κρί­τρια της Λιβαδειάς.

Η αστυ­νο­μία ανα­μέ­νε­ται να οδη­γή­σει τους συλ­λη­φθέ­ντες στην Εισαγ­γε­λία Πλημ­με­λειο­δι­κών Λιβα­δειάς ενώ ταυ­τό­χρο­να ερευ­νά­ται τυχόν εμπλο­κή τους και σε άλλες συνα­φείς υποθέσεις.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο