Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μήπως ήταν και η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου παρούσα στη φασιστοσύναξη στο Σύνταγμα;

Γρά­φει ο Ηρα­κλής Κακα­βά­νης //

«Παρού­σα» στη χτε­σι­νή σύνα­ξη των φασ­στοει­δών στο Σύνταγ­μα και η εισαγ­γε­λέ­ας Αδα­μα­ντία Οικο­νό­μου, η απα­ρά­δε­κτη και κατά­πτυ­στη τοπο­θέ­τη­ση της οποί­ας έδω­σε αέρα στα πανιά της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης και ενθάρ­ρυ­νε όλα τα φασι­στοει­δή. Ήδη μετρά­με το πρώ­το θύμα. Τον φωο­τρε­πόρ­τερ. Το γρά­ψα­με από την πρώ­τη στιγ­μή, είναι υπεύ­θυ­νη για την έξαρ­ση και τις δολο­φο­νι­κές επι­θέ­σεις που θα ακολουθήσουν.

«Η τοπο­θέ­τη­ση της εισαγ­γε­λέ­ως βιά­ζει τη λογι­κή, έρχε­ται σε αντί­θε­ση με την κοι­νή εμπει­ρία και αδια­φο­ρεί για την ιστο­ρι­κή διδα­χή. Αυτό­βου­λη ή όχι η τοπο­θέ­τη­σή της, γεγο­νός είναι ότι δίνει αέρα στα πανιά των φασι­στών. Είναι υπεύ­θυ­νη, όχι παθη­τι­κά αλλά ενερ­γη­τι­κά, για όλα τα φασι­στι­κά εγκλή­μα­τα, δίνο­ντας το μήνυ­μα χτυ­πή­στε ελεύ­θε­ρα, κάψ­τε, βασα­νί­στε δολο­φο­νή­στε βιο­πα­λαι­στές μετα­νά­στες, συν­δι­κα­λι­στι­κές, κομ­μου­νι­στές, αντι­φα­σί­στες…» γρά­φα­με λίγα λεπτά μόλις έγι­νε γνω­στή η τοπο­θέ­τη­ση της εισαγ­γε­λέ­ως Αδα­μα­ντί­ας Οικο­νό­μου στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής.

Από­δει­ξη (μία ακό­μη) η χτε­σι­νή δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση από ομά­δα Χρυ­σαυ­γι­τών στο δημο­σιο­γρά­φο της Deutsche Welle, Θωμά Ιακό­μπι (είχε κάνει ντο­κι­μα­ντέρ για τη χρυ­σή Αυγή­συ­νε­χί­ζει να συνει­σφέ­ρει στην ανά­δει­ξη του εγκλη­μα­τι­κού χαρα­κτή­ρα της ναζι­στι­κής οργάνωσης).

Επί 4.5 λεπτά τον χτυ­πού­σαν αλύ­πη­τα χωρίς να επέμ­βει κανέ­νας! Τη στιγ­μή που το Σύνταγ­μα ήταν γεμά­το αστυνομικούς!..

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο