Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Μόνο ο λαός σώζει το λαό»: Με άμεση παρέμβαση επανασυνδέεται το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια στη Ν. Ιωνία (VIDEO — ΦΩΤΟ)

Με άμε­ση παρέμ­βα­ση σωμα­τεί­ων και φορέ­ων της Νέας Ιωνί­ας και των Αγί­ων Αναρ­γύ­ρων επι­τεύ­χθη­κε η επα­να­σύν­δε­ση ρεύ­μα­τος σε οικο­γέ­νεια με 4 παι­διά, στην πρώ­τη κινη­το­ποί­η­ση που έγι­νε ενά­ντια στη νέα αντι­λαϊ­κή κυβέρ­νη­ση της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρωί της Δευ­τέ­ρας, έγι­νε κινη­το­ποί­η­ση στα γρα­φεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Μετα­μόρ­φω­ση. Κάτω από την απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα των συγκε­ντρω­μέ­νων, αντι­προ­σω­πεία τους συνα­ντή­θη­κε με τους υπεύ­θυ­νους και τελι­κά άμε­σα θα επα­να­συν­δε­θεί το ρεύ­μα στην πολύ­τε­κνη οικογένεια.

Νωρί­τε­ρα οι δια­δη­λω­τές πραγ­μα­το­ποί­η­σαν δια­μαρ­τυ­ρία στη ΔΕΗ Αγ. Αναρ­γύ­ρων, ωστό­σο, έγι­ναν «μπα­λά­κι» ανά­με­σα στους αρμό­διους φορείς, καθώς ο ένας τους παρέ­πε­μπε στον άλλο. Παράλ­λη­λα κατήγ­γει­λαν την παρου­σία της Αστυ­νο­μί­ας στον χώρο του ΔΕΔΔΗΕ και απαί­τη­σαν την άμε­ση απο­χώ­ρη­σή της.

Στην κινη­το­ποί­η­ση συμ­με­τεί­χαν Σωμα­τεία και φορείς της Νέας Ιωνί­ας και των Αγί­ων Αναρ­γύ­ρων. Συγκε­κρι­μέ­να, εκπρό­σω­ποι από τον Σύλ­λο­γο Εκπαι­δευ­τι­κών «Γ. Σεφέ­ρης», ο πρό­ε­δρος του Πανελ­λή­νιου Μου­σι­κού Συλ­λό­γου Β. Παρα­σκευό­που­λος, εκπρό­σω­ποι Συντα­ξιου­χι­κών Σωμα­τεί­ων, Συλ­λό­γων Γυναι­κών, από τον Σύλ­λο­γο Γονέ­ων Παι­δι­κών Σταθ­μών Νέας Ιωνί­ας, από το Παράρ­τη­μα Βορειο­δυ­τι­κής Αθή­νας της Ένω­σης Λογι­στών και οι δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Αγί­ων Αναρ­γύ­ρων — Καμα­τε­ρού, Θ. Σκο­λα­ρί­κος και Νέας Ιωνί­ας, Π. Τσουκαλάς.

Οι δια­δη­λω­τές κατήγ­γει­λαν την εμπο­ρευ­μα­το­ποί­η­ση της Ενέρ­γειας και τη στρα­τη­γι­κή της «πρά­σι­νης ανά­πτυ­ξης» που με ζήλο υλο­ποιεί η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ και απο­τε­λεί κοι­νό πρό­γραμ­μα και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οδη­γώ­ντας σε ενερ­γεια­κή φτώ­χεια τα λαϊ­κά νοικοκυριά.

Απο­δεί­χθη­κε για ακό­μη μια φορά ότι «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό».

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο