Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Μάγδα Φύσσα για την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή: «Να τους χαίρεστε – Θα μας βρουν απέναντι τους»

Την οργή της για την είσο­δο του κόμ­μα­τος «Σπαρ­τιά­τες» στη Βου­λή εξέ­φρα­σε η μητέ­ρα του δολο­φο­νη­μέ­νου από τους ναζί της Χρυ­σής Αυγής, Παύ­λου Φύσ­σα, Μάγδα.

Σε δηλώ­σεις της ανέφερε:

«Να τους χαί­ρε­στε. Τους θέλα­τε και τους βγά­λα­τε. Κάποιοι δού­λε­ψαν για αυτό. Εγώ είμαι εδώ στον δρό­μο και παλεύω για τον φασι­σμό που τον έχω στην πλά­τη μου. Δου­λέ­ψα­τε όλοι για να μπουν και πάλι στη Βου­λή. Τώρα αν μια μονά­δα δεν τους ήθε­λε και οι υπό­λοι­ποι τους ήθε­λαν. Όλα τα κανά­λια έλε­γαν ότι είναι κάτι και­νούρ­γιο. Πάρ­τε τώρα το κάτι και­νούρ­γιο που είναι ο Κασι­διά­ρης μέσα» ανέ­φε­ρε αρχι­κά η Μάγδα Φύσ­σα για να προσθέσει:

«Αλί­μο­νο για εμάς που είμα­στε στον δρό­μο και παλεύ­ου­με κατά του φασι­σμού δέκα χρό­νια τώρα για να έρθει μια μέρα και να ακού­σου­με Σπαρ­τιά­τες και να είναι ο Κασι­διά­ρης μέσα. Ε κάποιος δού­λε­ψε για αυτό. Εγώ μέχρι σήμε­ρα δεν είχα ακού­σει ότι υπάρ­χουν οι Σπαρ­τιά­τες σαν κόμ­μα και πλέ­ον έχουν μπει στη Βου­λή. Η κοι­νω­νία που τους έβγα­λε να τους χαί­ρε­ται και να ξέρει πως θα μας βρει απέ­να­ντι του και δε θα κάνου­με πίσω».

Debater.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο