Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό εμπιστεύτηκαν την εκπροσώπησή τους για 7η φορά στις ταξικές δυνάμεις

Εκλο­γές στο Νοσο­κο­μείο Ευαγ­γε­λι­σμός για εκπρο­σώ­πους των εργα­ζο­μέ­νων στο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο των εργα­ζο­μέ­νων (2 από τα εφτά μέλη, εκ των οποί­ων ένας εκπρό­σω­πος των για­τρών και ένας των υπό­λοι­πων εργαζομένων).

Εκλο­γές στις οποί­ες για μία ακό­μη φορά, έβδο­μη συνε­χό­με­νη, οι για­τροί εμπι­στεύ­τη­καν την εκπρο­σώ­πη­σή τους στις ταξι­κές δυνά­μεις εκλέ­γο­ντας τον υπο­ψή­φιο του ΠΑΜΕ Ηλία Σιώ­ρα με ποσο­στό 62%, σε μια δια­δι­κα­σία ιδιαί­τε­ρα μαζική.

Ηττή­θη­καν κατά κρά­τος όλοι αυτοί που κατέ­βα­λαν συστη­μα­τι­κή προ­σπά­θεια όλο το προη­γού­με­νο διά­στη­μα να μην είναι το ΠΑΜΕ αυτό που θα εκπρο­σω­πή­σει τους για­τρούς. Για αυτό όλες οι συστη­μι­κές δυνά­μεις στή­ρι­ξαν τον παρου­σια­ζό­με­νο ως ανε­ξάρ­τη­το Θεοδ. Κρα­τη­μέ­νο. Επι­δί­ω­ξή τους να μην είναι ο υπο­ψή­φιος του ΠΑΜΕ αυτός που θα εκπρο­σω­πή­σει τους για­τρούς στο ΔΣ του μεγα­λύ­τε­ρο νοσο­κο­μεί­ου της χώρας.

Εγκυ­ρα 368 (από 238)
Ηλί­ας Σιώ­ρας (ΠΑΜΕ) 227 – 62%
Θέο­δω­ρος Κρα­τη­μέ­νος (Ανε­ξάρ­τη­τος) 141 – 38%

Αύξη­ση είχαν οι ταξι­κές δυνά­μεις και στην κάλ­πη για τον εκπρό­σω­πο των υπο­λοί­πων εργα­ζο­μέ­νων, όπου ο υπο­ψή­φιος με τη στή­ρι­ξη του ΠΑΜΕ Νίκος Γού­σιος ήρθε δεύ­τε­ρος με αύξη­ση των ψήφων (175 από 167). Πρώ­τος ο στη­ρι­ζό­με­νος από τη ΔΑΚΕ Δημή­τρης Πιστό­λας με 245 ψήφους (από 268).

Η εμπι­στο­σύ­νη των εργα­ζο­μέ­νων στις ταξι­κές δυνά­μεις είναι απο­τέ­λε­σμα της συνε­πούς δρά­σης και πάλης για ένα απο­κλει­στι­κά δημό­σιο δωρε­άν σύστη­μα Υγεί­ας χωρίς επι­χει­ρη­μα­τι­κή δράση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο