Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι προεκλογικές επισκέψεις του Δημήτρη Κουτσούμπα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας θα επι­σκε­φθεί αύριο και μεθαύ­ριο τη Θεσ­σα­λία, όπου θα συνα­ντη­θεί με αγρό­τες, πλημ­μυ­ρο­πα­θείς, σει­σμό­πλη­κτους και φορείς της περιο­χής και θα μιλή­σει σε εκδη­λώ­σεις με τη συμ­με­το­χή τους, στη Λάρι­σα και την Καρ­δί­τσα.

Την Παρα­σκευή θα μιλή­σει σε μεγά­λη συγκέ­ντρω­ση που διορ­γα­νώ­νει η Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας στη Θεσ­σα­λο­νί­κη για τις ευρωεκλογές.

Τέλος, το Σάβ­βα­το θα μιλή­σει σε εκδή­λω­ση — συναυ­λία στην Και­σα­ρια­νή, με τη συμ­με­το­χή των Μ. Φαρα­ντού­ρη και Φ. Βελε­σιώ­του, για τα 80 χρό­νια από την Πρω­το­μα­γιά του 1944.

Συγκε­κρι­μέ­να:

- Την Τετάρ­τη 3 Απρί­λη, στις 7 μ.μ., θα μιλή­σει σε εκδή­λω­ση στη Λάρι­σα με θέμα «Ο λαός της Θεσ­σα­λί­ας με το ΚΚΕ, στον αγώ­να για τις ζωές μας και όχι για τα κέρ­δη τους», με τη συμ­με­το­χή εκπρο­σώ­πων μαζι­κών φορέ­ων του νομού Λάρι­σας και Μαγνησίας.

- Την Πέμ­πτη 4 Απρί­λη, στις 10 π.μ., θα συνα­ντη­θεί με εκπρό­σω­πους αγρο­τών από τα Παρα­κάρ­λια χωριά (Καλα­μά­κι, Αμυ­γδα­λή, Καστρί), στις 12.30 το μεση­μέ­ρι με εκπρο­σώ­πους των σει­σμό­πλη­κτων περιο­χών στο Δαμά­σι Τυρ­νά­βου και στη 1.30 μ.μ. θα συνα­ντη­θεί με τη δημο­τι­κή αρχή Τυρ­νά­βου και τον δήμαρ­χο Στέ­λιο Τσι­κρι­τσή.

Στις 7 μ.μ. θα μιλή­σει σε εκδή­λω­ση στην Καρ­δί­τσα με τίτλο: «Ο λαός της Θεσ­σα­λί­ας με το ΚΚΕ, στον αγώ­να για τις ζωές μας και όχι για τα κέρ­δη τους», με τη συμ­με­το­χή εκπρο­σώ­πων μαζι­κών φορέ­ων των νομών Καρ­δί­τσας και Τρικάλων.

- Την Παρα­σκευή 5 ω, στις 7.30 μ.μ., θα μιλή­σει σε συγκέ­ντρω­ση που διορ­γα­νώ­νει η Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, στο Βελ­λί­δειο Συνε­δρια­κό Κέντρο με θέμα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνα­τό για πανευ­ρω­παϊ­κή αντε­πί­θε­ση — Σπά­με τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλά­δα και την Ευρώ­πη του σοσια­λι­σμού, την Ευρώ­πη των εργα­τών, των αγρο­τών, του λαού!».

- Το Σάβ­βα­το 6 Απρί­λη, στις 7 μ.μ., θα μιλή­σει στην μεγά­λη εκδή­λω­ση — συναυ­λία που διορ­γα­νώ­νει η Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση Αττι­κής για τα «80 χρό­νια από την Πρω­το­μα­γιά του 1944 στην Και­σα­ρια­νή», στο Γήπε­δο της Νήαρ Ηστ.

Τα τρα­γού­δια θα ερμη­νεύ­σουν η Μαρία Φαρα­ντού­ρη και η Φωτει­νή Βελε­σιώ­του.

(Πηγή: 902)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο