Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου της ΚΝΕ — Νέος Γραμματέας ο Θοδωρής Κωτσαντής

«Με πνεύ­μα μαχη­τι­κής αισιο­δο­ξί­ας και σε κλί­μα ουσια­στι­κής συζή­τη­σης ολο­κλη­ρώ­θη­καν οι εργα­σί­ες του 13ου Συνε­δρί­ου της ΚΝΕ.

Η εισή­γη­ση και το κλεί­σι­μο του απερ­χό­με­νου Κεντρι­κού Συμ­βου­λί­ου της ΚΝΕ ψηφί­στη­καν ομό­φω­να, όπως και η εισή­γη­ση της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής Οικο­νο­μι­κού Ελέγχου.

Το 13ο Συνέ­δριο της ΚΝΕ υπερ­ψή­φι­σε ομό­φω­να την Από­φα­ση του Συνεδρίου.

Οι εργα­σί­ες ολο­κλη­ρώ­θη­καν με την εκλο­γή νέου Κεντρι­κού Συμ­βου­λί­ου και νέας Κεντρι­κής Επι­τρο­πής Οικο­νο­μι­κού Ελέγ­χου της Οργά­νω­σης» ανα­φέ­ρει η ΚΝΕ.

Στην πρώ­τη του Σύνο­δο το Κεντρι­κό Συμ­βού­λιο εξέ­λε­ξε Γραμ­μα­τέα του ΚΣ της ΚΝΕ, τον Θοδω­ρή Κωτσαντή.

Ο απερ­χό­με­νος Γραμ­μα­τέ­ας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπα­τιέ­λος, μέλος της Γραμ­μα­τεί­ας της ΚΕ του ΚΚΕ, με από­φα­ση της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής, ανα­λαμ­βά­νει νέα καθή­κο­ντα στη δου­λειά του κόμματος.

Ο Θοδω­ρής Κωτσα­ντής είναι 30 χρό­νων, από­φοι­τος της Σχο­λής Ηλε­κτρο­λό­γων Μηχα­νι­κών και Μηχα­νι­κών Υπο­λο­γι­στών του Εθνι­κού Μετσό­βιου Πολυ­τε­χνεί­ου. Μεγά­λω­σε στην Πρέ­βε­ζα και οργα­νώ­θη­κε στην ΚΝΕ το 2006. Είναι μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ από το 2013 και μέλος του Γρα­φεί­ου του ΚΣ από το 2018.

 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο