Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ουκρανικά ελικόπτερα έπληξαν σπίτια σε ρωσικό χωριό — Με χτυπήματα στα «κέντρα λήψης αποφάσεων» στο Κίεβο προειδοποίησε η Μόσχα

Οι αρχές της Ρωσί­ας ανα­κοί­νω­σαν ότι οι ουκρα­νι­κές δυνά­μεις πραγ­μα­το­ποί­η­σαν τουλά­χι­στον έξι αερο­πο­ρι­κές επι­δρο­μές με ελι­κό­πτε­ρα κατά του χωριού Κλί­μο­βο στη ρωσι­κή περιο­χή Μπριάνσκ, τραυ­μα­τί­ζο­ντας επτά άτομα.

Ο κυβερ­νή­της της περιο­χής του Μπριάνσκ δήλω­σε νωρί­τε­ρα ότι δύο κτί­ρια κατοι­κιών στο χωριό επλή­γη­σαν από βομβαρδισμούς.

Στό­χος ουκρα­νι­κών βομ­βαρ­δι­σμών έγι­νε και ο συνο­ρια­κός σταθ­μός στο Νόβι­γιε Γιουρ­κο­βού­σι, στη ρωσι­κή πλευ­ρά, όπου βρί­σκο­νταν περισ­σό­τε­ροι από 30 Ουκρα­νοί πρό­σφυ­γες που προ­σπα­θού­σαν να περά­σουν στη Ρωσία. Αρκε­τοί άνθρω­ποι τραυ­μα­τί­στη­καν και δύο αυτο­κί­νη­τα υπέ­στη­σαν ζημιές.

Χθες, το υπουρ­γείο Άμυ­νας της Ρωσί­ας δήλω­σε πως εάν συνε­χι­στούν οι επι­θέ­σεις σε ρωσι­κό έδα­φος, ο ρωσι­κός στρα­τός θα χτυ­πή­σει «κέντρα λήψης απο­φά­σε­ων, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του Κιέβου».

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο