Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Μεσαίωνας είναι εδώ! Αλλά θέλει και αίμα!

Γρά­φει ο Στέ­λιος Κανά­κης //

Εξα­θλιώ­νουν το λαό, χτυ­πά­νε αγω­νι­στές, υπο­σκά­πτουν συνει­δή­σεις, εκμαυ­λί­ζουν προ­σω­πι­κό­τη­τες, δια­βά­λουν κλά­δους εργα­ζό­με­νων, αφαι­ρούν κάθε ίχνος δικαιώματος.

Ανα­κα­λύ­πτουν τάφους θεϊ­κούς. Τα πανε­πι­στή­μιά τους (Αρι­στο­τέ­λειο) καθη­γη­το­ποιούν φασι­στό­μου­τρα παπά­δες κι μου­σι­κούς κλό­ουν. Ανα­γά­γουν την προ­σευ­χή (Παν/μιο πελο­πον­νή­σου) σε… θερα­πευ­τι­κό μέσο.

Οι παπά­δες εξα­πα­τούν ασυ­στό­λως και ατι­μω­ρη­τί βγά­ζο­ντας στη γύρα ότι μπο­ρεί (και δεν μπο­ρεί) να φαντα­στεί ανθρώ­πι­νος νους (υγι­ής):
Εικό­νες, νεκρο­κε­φα­λές, οστά, πετσά­κια, ζώνες από αλο­γό­τρι­χες, πανιά, φώτα και της πανα­γί­ας τα μάτια.

Οι εξ ίσου απα­τε­ώ­νες αστρο­λό­γοι πλου­τί­ζουν σε βάρος των χιλιά­δων αφελών.

Το ξεμά­τια­σμα δίνει και παίρ­νει. Η ομοιο­πα­θη­τι­κή εξα­πα­τά πλου­τί­ζο­ντας, αιω­ρού­με­νη μετα­ξύ της δυνα­μο­ποί­η­σης του φαρ­μά­κου, της… μνή­μης του ύδα­τος και της μη ανι­χνεύ­σι­μης ουσί­ας στο διά­λυ­μα (όσοι είστε θύμα­τά της ή ενδια­φέ­ρε­στε, ψάξ­τε λίγο αυτούς τους όρους).

Το 23,4% των Ελλή­νων θεω­ρούν πιθα­νό τα εμβό­λια να προ­κα­λέ­σουν αυτι­σμό. Το 32,4% πιστεύ­ει πως μας ψεκά­ζουν. Το 2,5% υπο­στη­ρί­ζει πως η Γη είναι επί­πε­δη και 7,9% αγνο­εί αν είναι ή όχι. Ένα τερά­στιο ποσο­στό στη­ρί­ζει τους θύτες του.

Με τον ανορ­θο­λο­γι­σμό την εξα­πά­τη­ση, την απο­χαύ­νω­ση την κοροϊ­δία, αλλά και τον χλευα­σμό στα θύμα­τα, επε­λαύ­νουν. Με τον τρό­μο και τον φασι­σμό επιβάλλονται.

Ο Μεσαί­ω­νας είναι εδώ! Σάρ­κα ψητή σάς μύρι­σε ή ακόμη;

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο