Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Μπογδάνος ξαναχτυπά: «Φίδια» και «πίθηκοι» οι μαθητές που κάνουν κατάληψη

Με τους μαθη­τές που κάνουν κατα­λή­ψεις διεκ­δι­κώ­ντας αυτο­νό­η­τα δικαιώ­μα­τα (προ­σλή­ψεις εκπαι­δευ­τι­κών, μικρό­τε­ρες τάξεις, ασφα­λέ­στε­ρες συν­θή­κες μόρ­φω­σης, κλπ.) τα έβα­λε ο βου­λευ­τής της ΝΔ Κων­στα­ντί­νος Μπογδάνος.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να ο βου­λευ­τής και δημο­σιο­γρά­φος ανήρ­τη­σε στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης φωτο­γρα­φία που παρου­σιά­ζει τους μαθη­τές που κάνουν κατα­λή­ψεις ως «πίθη­κους», προ­σθέ­το­ντας τα εξής ως σχόλιο:

«Από τους κατα­λη­ψί­ες της γενιάς μου οδη­γη­θή­κα­με σε νέο εθνι­κό διχα­σμό, εκα­τό δισε­κα­τομ­μύ­ρια επι­πλέ­ον χρέ­ος, εθνι­κή ήττα στο μακε­δο­νι­κό, κατα­να­γκα­στι­κό εποι­κι­σμό, ασυ­δο­σία των μπά­χα­λων. Λυπά­μαι, αλλά φαί­νε­ται πως δεν έχου­με κατα­λά­βει τί φίδι ανε­χό­μα­στε στον κόρ­φο των σχο­λεί­ων μας» ανα­φέ­ρει χαρα­κτη­ρι­στι­κά ο βου­λευ­τής της ΝΔ.

«Φίδια λοι­πόν οι μαθη­τές που διεκ­δι­κούν και «πίθη­κοι» η νέα γενιά που αντι­στέ­κε­ται στην κυβερ­νη­τι­κή αναλ­γη­σία, σύμ­φω­να με τον ανεκ­δι­ή­γη­το Μπο­γδά­νο. Υπάρ­χει άρα­γε πάτος για τον βου­λευ­τή της ΝΔ ή τον έχει ξεπε­ρά­σει προ πολλού;

Να τον «χαί­ρο­νται» η παρά­τα­ξη του, ο κ. Μητσο­τά­κης και οι ψηφο­φό­ροι του…

Μπο­γδα­νο­σκι­τσο­γρά­φοι

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο