Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο παραλογισμός σε όλο το μεγαλείο: Ουρές κόσμου έξω από το Α.Τ. Σερρών για να βγάλουν αστυνομικές ταυτότητες χωρίς το… τσιπάκι

Ουρές κόσμου σημειώ­νο­νται εδώ και δύο εβδο­μά­δες έξω από τα Αστυ­νο­μι­κά τμή­μα­τα του Νομού προ­κει­μέ­νου πολί­τες να ανα­νε­ώ­σουν τις ταυ­τό­τη­τές τους και να απο­φύ­γουν αυτές του νέου τύπου που έρχο­νται από τον Σεπτέμβριο.

Καθη­με­ρι­νά δεκά­δες είναι αυτοί που περι­μέ­νουν έξω από το Α.Τ. Σερ­ρών για να ανα­νε­ώ­σουν τις ταυ­τό­τη­τες τους ενώ αρκε­τοί είναι αυτοί που πιά­νουν θέση ακό­μη και από τα ξημε­ρώ­μα­τα κου­βα­λώ­ντας καρέ­κλες από το σπί­τι τους.

Η αρμό­δια υπη­ρε­σία της αστυ­νο­μι­κής διεύ­θυν­σης στις Σέρ­ρες προ­λα­βαί­νει να εκδώ­σει 40 ταυ­τό­τη­τες ενώ στο Αστυ­νο­μι­κό Μέγα­ρο καθη­με­ρι­νά κατα­φτά­νουν περισ­σό­τε­ρα και από 150 άτομα.

«Οι συνά­δελ­φοι μου τρα­βά­νε καθη­με­ρι­νά έναν Γολ­γο­θά» είπε στην ΕΡΤ Σερ­ρών ο πρό­ε­δρος του συλ­λό­γου Αστυ­νο­μι­κών υπαλ­λή­λων Σερ­ρών Τάσος Αρα­μπα­τζής που υπο­γράμ­μι­σε ότι οι δυνα­τό­τη­τες του τμή­μα­τος στις Σέρ­ρες είναι η ανα­νέ­ω­ση μέχρι 40 ταυ­το­τή­των την ημέ­ρα ενώ στα περι­φε­ρεια­κά τμή­μα­τα μέχρι 15.

Όσο για το λόγο που αυτοί οι πολί­τες θέλουν τώρα να ανα­νε­ώ­σουν τις ταυ­τό­τη­τες τους και να απο­φύ­γουν αυτές του νέου τύπου που έρχο­νται από τον Σεπτέμ­βριο αυτό που λένε, σύμ­φω­να με τον κ. Αρα­μπα­τζή, είναι ότι «φοβού­νται τα… τσι­πά­κια που υπο­στη­ρί­ζουν ότι θα υπάρ­χουν στις νέες ταυτότητες».

Πηγή: ertnews.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο