Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Ο Σίνι­σα Μιχα­ΐ­λο­βιτς, ο σκλη­ρός με τη μεγά­λη καρ­διά, πέθα­νε από λευ­χαι­μία σε κλι­νι­κή της Ρώμης σε ηλι­κία 53 ετών.

Ο πρώ­ην προ­πο­νη­τής της Μπο­λό­νια είχε ανα­κοι­νώ­σει ότι έπα­σχε από τη νόσο σε συνέ­ντευ­ξη Τύπου στις 13 Ιου­λί­ου 2019: «Έχω λευ­χαι­μία, αλλά θα τη νική­σω παί­ζο­ντας επίθεση».
Στις 29 Οκτω­βρί­ου 2019 έκα­νε μετα­μό­σχευ­ση μυε­λού των οστών στο “Sant’Orsola” στην Μπο­λό­νια, στις 22 Νοεμ­βρί­ου παραι­τή­θη­κε από την τεχνι­κή ηγε­σία της Μπο­λό­νια, ενώ στις αρχές του 2022 επέ­στρε­ψε ξανά ο εφιάλτης.

 Σήμε­ρα εκδό­θη­κε η ανα­κοί­νω­ση της οικο­γέ­νειας που έσβη­σε και την τελευ­ταία ελπίδα:

«Η σύζυ­γός του Αριάν­να, με τα παι­διά τους Βικτο­ρί­για, Μίρο­σλαβ, Ντού­σαν και Νίκο­λας, την εγγο­νή τους Βιο­λά­ντε, τη μητέ­ρα του Βικτο­ρί­για και τον αδερ­φό του Ντρά­ζεν, με πόνο ανα­κοι­νώ­νουν τον άδι­κο και πρό­ω­ρο θάνα­το του συζύ­γου, πατέ­ρα, γιου και υπο­δειγ­μα­τι­κού αδερ­φού, Σίνι­σα Μιχα­ΐ­λο­βιτς. Ένας μονα­δι­κός άνθρω­πος, ένας εξαι­ρε­τι­κός επαγ­γελ­μα­τί­ας, δια­θέ­σι­μος και καλός σε όλους. Πάλε­ψε με θάρ­ρος ενά­ντια σε μια φρι­κτή ασθέ­νεια. Ευχα­ρι­στού­με τους για­τρούς και τις νοσο­κό­μες που τον ακο­λού­θη­σαν όλα αυτά τα χρό­νια, με αγά­πη και σεβα­σμός. Ο Σίνι­σα θα παρα­μέ­νει πάντα μαζί μας. Ζωντα­νός με όλη την αγά­πη που μας έχει δώσει».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο