Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις και τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική

Πανελ­λή­νιες 2022:  Σήμε­ρα Τετάρ­τη 8 Ιου­νί­ου, οι υπο­ψή­φιοι των ΓΕΛ εξε­τά­στη­καν σε Λατι­νι­κά, Χημεία, Πλη­ρο­φο­ρι­κή και ολο­κλη­ρώ­νουν τα εξε­τα­ζό­με­να μαθή­μα­τα την Παρα­σκευή, 10 Ιου­νί­ου, με Ιστο­ρία, Φυσι­κή, Οικονομία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, ότι κατά τη διάρ­κεια των εξε­τά­σε­ων, εξε­τα­ζό­με­νοι και εξε­τα­στές πρέ­πει να φορούν την προ­στα­τευ­τι­κή μάσκα.

Οι μαθη­τές των ΕΠΑΛ τελειώ­νουν με τις εξε­τά­σεις στις 17 Ιου­νί­ου. Ακο­λου­θούν τα Ειδι­κά Μαθή­μα­τα 18–30 Ιου­νί­ου, τόσο για τους υπο­ψη­φί­ους των ΓΕΛ, όσο των ΕΠΑΛ.

Τα Ειδι­κά Μαθή­μα­τα θα εξε­τα­στούν 18–30 Ιουνίου.

Καθη­με­ρι­νά το Ατέ­χνως θα είναι κοντά στους μαθη­τές και στους γονείς δίνο­ντας έγκαι­ρα τόσο με τα θέμα­τα (ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2022) όσο και τις απα­ντή­σεις (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2022).

Οι βαθ­μο­λο­γί­ες ανα­μέ­νε­ται να ανα­κοι­νω­θούν όταν ολο­κλη­ρω­θούν και τα Ειδι­κά Μαθή­μα­τα, ενώ οι βάσεις εισα­γω­γής στα ΑΕΙ το πρώ­το δεκα­ή­με­ρο του Αυγούστου.

Για πρώ­τη φορά, οι συντε­λε­στές βαρύ­τη­τας των εξε­τα­ζό­με­νων μαθη­μά­των για την εισα­γω­γή στην Τρι­το­βάθ­μια Εκπαί­δευ­ση ορί­στη­καν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγο­νός που ενδε­χο­μέ­νως θα οδη­γή­σει σε δια­φο­ρές στον υπο­λο­γι­σμό των μορίων.

 

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο