Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πετράλωνα: Τραυματίστηκαν τρία παιδιά από πτώση σοβάδων στο 149ο Δημοτικό Σχολείο!

Τρία παι­διά τραυ­μα­τί­στη­καν, ευτυ­χώς όχι σοβα­ρά, από την πτώ­ση σοβά­δων από ορο­φή του 149ου Δημο­τι­κού Σχο­λεί­ου Αθή­νας στα Πετρά­λω­να, μόλις λίγες μέρες μετά την έναρ­ξη της νέας σχο­λι­κής χρονιάς.

Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες το περι­στα­τι­κό σημειώ­θη­κε το πρωί της Παρα­σκευ­ής, σε ώρα λει­τουρ­γί­ας του σχο­λεί­ου, στο δεύ­τε­ρο διάλειμμα.

Από τη διεύ­θυν­ση του σχο­λεί­ου πήραν τηλέ­φω­νο τους γονείς να παρα­λά­βουν τα παι­διά τους, τα οποία είναι σε κατά­στα­ση σοκ.

Αξί­ζει να σημειω­θεί ότι η άσχη­μη κτι­ρια­κή κατά­στα­ση του σχο­λεί­ου είναι γνω­στή εδώ και και­ρό. Το σχο­λείο είχε απο­φα­σι­στεί εδώ και δεκα­ε­τί­ες να μετα­στε­γα­στεί σε νέο κτί­ριο, σε οικό­πε­δο (Πει­ραιώς και Αλώ­πης) για το οποίο υπήρ­χε από­φα­ση απαλ­λο­τρί­ω­σής του από το 2002. Ωστό­σο μετά την προ­σφυ­γή κλη­ρο­νό­μων ενά­ντια στην απαλ­λο­τρί­ω­ση και μετά από από αλλε­πάλ­λη­λες δίκες και διά­φο­ρες κωλυ­σιερ­γί­ες όλων των δημο­τι­κών αρχών, η υπό­θε­ση τελε­σι­δί­κη­σε το καλο­καί­ρι του 2018 υπέρ κληρονόμων.

Το περι­στα­τι­κό επι­βε­βαιώ­νει την τρα­γι­κή κατά­στα­ση των σχο­λι­κών υπο­δο­μών της Αθή­νας, την οποία ανέ­δει­ξε η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Αθή­νας, παρά τη «μαγι­κή εικό­να» που επι­χει­ρεί να παρου­σιά­σει, η δημο­τι­κή αρχή του Μπακογιάννη.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο