Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο 2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Κρατικού Λαχείου

Πρω­το­χρο­νιά­τι­κο Λαχείο 2024: Έγι­νε η κλή­ρω­ση για το Πρω­το­χρο­νιά­τι­κο. Δεί­τε την κλή­ρω­ση στο Βίντεο.

Ο τυχε­ρός αριθ­μός που κέρ­δι­σε το 1.000.000 ευρώ είναι 6410 με σει­ρά 32!

Δεί­τε εδώ όλους τους τυχε­ρους αριθμούς 

Κάθε γραμ­μά­τιο κοστί­ζει 5€, ενώ η πεντά­δα 25€. Το κέρ­δος του Μεγά­λου Λαχνού (του πρώ­του αριθ­μού που κλη­ρώ­νε­ται και αντι­στοι­χεί σε ένα γραμ­μά­τιο) ανέρ­χε­ται στο 1.000.000€, ενώ το κέρ­δος της Τυχε­ρής Πεντά­δας που συμπε­ρι­λαμ­βά­νει και τα κέρ­δη του πρώ­του λαχνού είναι 5.000.000€!

Α) Βασικά κέρδη Γενικής Κλήρωσης

Στα βασι­κά Κέρ­δη της Γενι­κής Κλή­ρω­σης μετέ­χουν τα γραμ­μά­τια όλων των σει­ρών που κυκλο­φό­ρη­σαν, εκ των οποί­ων τριά­ντα επτά (37) λαχνοί κερ­δί­ζουν τα παρα­κά­τω ποσά:

Ο πρώ­τος λαχνός προσ­διο­ρί­ζε­ται από τον αριθ­μό και τη σει­ρά που προ­κύ­πτει από τη διε­νέρ­γεια κλή­ρω­σης. Ο δεύ­τε­ρος, τρί­τος, τέταρ­τος και πέμ­πτος λαχνός προ­κύ­πτουν από τους υπό­λοι­πους τέσ­σε­ρις (4) λαχνούς της ίδιας πεντά­δας με αυτή του πρώ­του λαχνού και στην ίδια σει­ρά (Πεντά­δυ­μος Λαχνός). Ο σχη­μα­τι­σμός των υπο­λοί­πων τριά­ντα δύο (32) λαχνών προ­κύ­πτει από τη διε­νέρ­γεια ισά­ριθ­μων κλη­ρώ­σε­ων τόσο των αριθ­μών όσο και των αντί­στοι­χων σει­ρών τους.

Β) Πρόσθετα Κέρδη Γενικής Κλήρωσης

Στα πρό­σθε­τα κέρ­δη της Γενι­κής Κλή­ρω­σης μετέ­χουν όλα τα γραμ­μά­τια, ανε­ξάρ­τη­τα από σει­ρά και κερ­δί­ζουν τα παρα­κά­τω ποσά:

Από οκτώ χιλιά­δες ευρώ (8.000€) όλα τα γραμ­μά­τια σε όλες τις άλλες σει­ρές που έχουν τον ίδιο αριθ­μό με το λαχνό που κλη­ρώ­θη­κε πρώ­τος στη Γενι­κή Κλήρωση.
Από πέντε χιλιά­δες ευρώ (5.000€) όλα τα γραμ­μά­τια σε όλες τις άλλες σει­ρές που έχουν τους ίδιους αριθ­μούς με τον δεύ­τε­ρο, τρί­το, τέταρ­το και πέμ­πτο λαχνό της Γενι­κής Κλήρωσης.

Από τρεις χιλιά­δες ευρώ (3.000€) όλα τα γραμ­μά­τια σε όλες τις άλλες σει­ρές που έχουν τον ίδιο αριθ­μό με το λαχνό που κλη­ρώ­θη­κε έκτος στη Γενι­κή Κλήρωση.

Από δύο χιλιά­δες ευρώ (2.000€) όλα τα γραμ­μά­τια σε όλες τις άλλες σει­ρές που έχουν τους ίδιους αριθ­μούς με τους λαχνούς που κλη­ρώ­θη­καν έβδο­μος και όγδο­ος στη Γενι­κή Κλήρωση.

Από χίλια ευρώ (1.000€) όλα τα γραμ­μά­τια σε όλες τις άλλες σει­ρές που έχουν τους ίδιους αριθ­μούς με τους επό­με­νους τέσ­σε­ρις λαχνούς, κατά σει­ρά κλή­ρω­σης, της Γενι­κής Κλήρωσης.

Από πεντα­κό­σια ευρώ (500€) όλα τα γραμ­μά­τια σε όλες τις άλλες σει­ρές που έχουν τους ίδιους αριθ­μούς με τους επό­με­νους δέκα λαχνούς, κατά σει­ρά κλή­ρω­σης, της Γενι­κής Κλήρωσης.

Από δια­κό­σια ευρώ (200€) όλα τα γραμ­μά­τια σε όλες τις άλλες σει­ρές που έχουν τους ίδιους αριθ­μούς με τους τελευ­ταί­ους δεκα­πέ­ντε λαχνούς που κλη­ρώ­θη­καν στη Γενι­κή Κλήρωση.

Γ) Κέρδη άρτιων Λαχνών Γενικής Κλήρωσης

Στα κέρ­δη άρτιων λαχνών μετέ­χουν όλα τα γραμ­μά­τια, ανε­ξάρ­τη­τα από σει­ρά και κερ­δί­ζουν τα παρα­κά­τω ποσά:

Από χίλια ευρώ (1.000€) όλα τα γραμ­μά­τια ανε­ξάρ­τη­τα από σει­ρά που οι αριθ­μοί τους έχουν τα τέσ­σε­ρα τελευ­ταία ψηφία όμοια, και με την ίδια σει­ρά, με τα τέσ­σε­ρα τελευ­ταία ψηφία του πρώ­του λαχνού της Γενι­κής Κλήρωσης.

Από εκα­τό ευρώ (100€) όλα τα γραμ­μά­τια ανε­ξάρ­τη­τα από σει­ρά που οι αριθ­μοί τους έχουν τα τέσ­σε­ρα τελευ­ταία ψηφία όμοια, και με την ίδια σει­ρά, με τα τέσ­σε­ρα τελευ­ταία ψηφία του δεύ­τε­ρου, τρί­του, τέταρ­του και πέμ­πτου λαχνού της γενι­κής κλήρωσης.

Από πέντε ευρώ (5€) όλα τα γραμ­μά­τια ανε­ξάρ­τη­τα από σει­ρά που οι αριθ­μοί τους έχουν τα δύο τελευ­ταία ψηφία όμοια, και με την ίδια σει­ρά, με τα δύο τελευ­ταία ψηφία του πρώ­του, δεύ­τε­ρου, τρί­του, τέταρ­του και πέμ­πτου λαχνού της Γενι­κής Κλήρωσης.

Δ) Κέρδη Ειδικής Κλήρωσης

Σε περί­πτω­ση που μετά την ολο­κλή­ρω­ση της Γενι­κής Κλή­ρω­σης τα δια­νε­μό­με­να κέρ­δη υπο­λεί­πο­νται του 55% των εσό­δων από την πώλη­ση των Λαχνών θα διε­ξα­χθεί πρό­σθε­τη Ειδι­κή Κλήρωση.

Στην Ειδι­κή Κλή­ρω­ση θα κλη­ρω­θεί ένας ή περισ­σό­τε­ροι λαχνοί, που ο καθέ­νας θα κερ­δί­ζει ποσό όχι μεγα­λύ­τε­ρο των πενή­ντα χιλιά­δων ευρώ (50.000€) ανε­ξάρ­τη­τα από σει­ρά, προ­κει­μέ­νου να συμπλη­ρω­θεί το ως άνω ποσοστό.

Ο ακρι­βής αριθ­μός των Λαχνών που θα κλη­ρω­θούν στην Ειδι­κή Κλή­ρω­ση, καθο­ρί­ζο­νται από την Επι­τρο­πή Κλη­ρώ­σε­ων με βάση το απο­τέ­λε­σμα της Γενι­κής Κλή­ρω­σης και πριν την έναρ­ξη της Ειδι­κής Κλήρωσης.

Στην Ειδι­κή Κλή­ρω­ση μετέ­χουν όλοι οι Λαχνοί, ανε­ξάρ­τη­τα από τη Σει­ρά που ανή­κουν, οι οποί­οι δεν κλη­ρώ­θη­καν κατά τη Γενι­κή Κλή­ρω­ση. Λαχνοί οι οποί­οι, κατά τη Γενι­κή Κλή­ρω­ση, κερ­δί­ζουν το άρτιο της συμ­με­το­χής, συμ­με­τέ­χουν στην Ειδι­κή Κλήρωση.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο