Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πρόσκληση για ακροάσεις για την καλοκαιρινή παράσταση «Αχαρνής»

Πρό­σκλη­ση για ακρο­ά­σεις σε άνδρες ηθο­ποιούς για τις ανά­γκες του χορού της παρά­στα­σης «Αχαρ­νής» του Αρι­στο­φά­νη, που θα παρου­σια­στεί στο Φεστι­βάλ Αθη­νών και Επι­δαύ­ρου και σε περιο­δεία ανά την Ελλά­δα, απευ­θύ­νει ο σκη­νο­θέ­της Κώστας Τσιάνος.

Οι ακρο­ά­σεις θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν τη Δευ­τέ­ρα 22 και Τρί­τη 23 Ιανουα­ρί­ου, στο θέα­τρο «Βέμπο» (Καρό­λου 18, Μετα­ξουρ­γείο), από τον σκη­νο­θέ­τη, Κώστα Τσιά­νο και τον Πέτρο Φιλιπ­πί­δη, από τις 10:00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ. και θα τηρη­θεί σει­ρά προτεραιότητας.

Οι ενδια­φε­ρό­με­νοι πρέ­πει «να έχουν προ­ε­τοι­μά­σει έναν μονό­λο­γο της αρε­σκεί­ας τους, όπως επί­σης και τα τρα­γού­δια: «Τι σήμε­ρα, τι αύριο, τι τώρα» του Βασί­λη Τσι­τσά­νη και το «Μικρή πατρί­δα» του Γιώρ­γου Ανδρέ­ου ‑ο οποί­ος είναι και ο συν­θέ­της της παράστασης‑, να έχουν άνε­ση στο χορό και αν παί­ζουν κάποιο μου­σι­κό όργα­νο να το έχουν μαζί τους, καθώς ο ανδρι­κός χορός θα απαρ­τί­ζε­ται και από ηθο­ποιούς που παί­ζουν μου­σι­κό όργα­νο» ανα­φέ­ρει η σχε­τι­κή ανακοίνωση.

Πλη­ρο­φο­ρί­ες στο τηλέ­φω­νο της παρα­γω­γής: 210 8221250

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο