Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε βέρτιγκο ο Στίγκας: Στηρίζει Κασιδιάρη αλλά επιμένει στα περί «Greek Mafia» και «Δον Κορλεόνε»

Συνε­χί­ζε­ται ο πολι­τι­κός δια­συρ­μός εντός του ακρο­δε­ξιού μορ­φώ­μα­τος των «Σπαρ­τια­τών».

Έπει­τα από την τρί­ω­ρη παρα­μο­νή του στο γρα­φείο της Εισαγ­γε­λέ­ως του Αρεί­ου Πάγου, ο Βασί­λης Στί­γκας απο­χώ­ρη­σε από το δικα­στι­κό μέγα­ρο χωρίς να κατα­φέ­ρει να ολο­κλη­ρώ­σει την κατά­θε­σή του και θα επα­νέλ­θει στο εισαγ­γε­λι­κό γρα­φείο εντός της εβδο­μά­δας για να συνεχίσει.

Εξερ­χό­με­νος από τον Άρειο Πάγο, ο πρό­ε­δρος των «Σπαρ­τια­τών» εξέ­φρα­σε την στή­ρι­ξή του στον Ηλία Κασι­διά­ρη για τον Δήμο Αθη­ναί­ων αλλά ταυ­τό­χρο­να επέ­μει­νε στους ισχυ­ρι­σμούς του περί «Greek Mafia» και «Δον Κορ­λε­ό­νε», χωρίς ωστό­σο να υπο­στη­ρί­ζει ότι οι βου­λευ­τές του έπαιρ­ναν οδη­γί­ες από τον έγκλει­στο πρώ­ην χρυ­σαυ­γί­τη στο Δομοκό.

«Αφή­στε με να πω στην εισαγ­γε­λέα ό,τι ξέρω. Υπάρ­χουν μεθο­δεύ­σεις οι οποί­ες παρα­πέ­μπουν με πάρα πολ­λούς τρό­πους σε Greek Mafia και Δον Κορ­λε­ό­νε όπως το είπα από διά­φο­ρους από εξω­κοι­νο­βου­λευ­τι­κούς . Αν υπάρ­χουν αξιό­ποι­νες πρά­ξεις θα το κρί­νει η κυρία εισαγ­γε­λέ­ας. Και για τον Κασι­διά­ρη μιλή­σα­με. Εγώ δεν είχα κάνει δήλω­ση ότι πηγαί­νουν στο Δομο­κό. Να παίρ­νουν οδη­γί­ες από κάποιους άλλους ενδε­χο­μέ­νως να ήταν. Θα δού­με αλλά δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Κασι­διά­ρη έδι­νε οδη­γί­ες από το Δομο­κό και δεν αναι­ρώ τίπο­τα. Δεν είχα­με καμία σχέ­ση με τον κ. Κασι­διά­ρη,  καμία τηλε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία και τίπο­τα περισ­σό­τε­ρο. Τον στη­ρί­ζω για το Δήμο της Αθή­νας», δήλωσε.

Όσον αφο­ρά την επι­στρο­φή των βου­λευ­τών στην ΚΟ του κόμ­μα­τος ανέ­φε­ρε: «Εχθές κάνα­με μια συγκέ­ντρω­ση με την κοι­νο­βου­λευ­τι­κή ομά­δα, οι τρεις δια­γρα­φέ­ντες βου­λευ­τές ζήτη­σαν συγνώ­μη για αυτή την απρέ­πεια και την εικό­να που παρου­σί­α­σαν στο Κοι­νο­βού­λιο αλλά και προς το πρό­σω­πο μου, άρα είναι στη κοι­νο­βου­λευ­τι­κή ομά­δα συνε­χί­ζουν κανο­νι­κά και επί­σης υπάρ­χει και μια δήλω­ση στή­ρι­ξης από ολό­κλη­ρη τη κοι­νο­βου­λευ­τι­κή ομά­δα ότι με στη­ρί­ζουν ως πρό­ε­δρο του κόμματος».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο