Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε δίκη για κακουργηματική διαρροή ροζ βίντεο ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στο εδώ­λιο του Τρι­με­λούς Εφε­τεί­ου Κακουρ­γη­μά­των Θεσ­σα­λο­νί­κης παρα­πέ­μπε­ται να δικα­στεί με βού­λευ­μα ο τηλε­πα­ρου­σια­στής Στά­θης Πανα­γιω­τό­που­λος για δημο­σιο­ποί­η­ση, μέσω δια­δι­κτύ­ου, υλι­κού με προ­σω­πι­κές στιγ­μές πρώ­ην ερω­τι­κής του συντρόφου.

Η παρα­πο­μπή αφο­ρά τη μία από τις δύο υπο­θέ­σεις για τις οποί­ες είχε απο­λο­γη­θεί την περί­ο­δο των Χρι­στου­γέν­νων (η δεύ­τε­ρη εκκρε­μεί στην ανά­κρι­ση) και είχε αφε­θεί ελεύ­θε­ρος με περιο­ρι­στι­κούς όρους.

Το Συμ­βού­λιο Πλημ­με­λειο­δι­κών Θεσ­σα­λο­νί­κης τον παρα­πέ­μπει σε δίκη για παρα­βί­α­ση προ­σω­πι­κών δεδο­μέ­νων, κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος, κρί­νο­ντας ότι η πρά­ξη τελέ­στη­κε επί σκο­πώ βλάβης.

Να σημειω­θεί ότι ο 58χρονπος παρου­σια­στής είχε κατα­δι­κα­σθεί τον περα­σμέ­νο Φεβρουά­ριο από το Πλημ­με­λειο­δι­κείο Θεσ­σα­λο­νί­κης για ανά­λο­γη διαρ­ροή «ροζ» βίντεο (η πρώ­τη από τις τρεις υπο­θέ­σεις που πήραν το δρό­μο της Δικαιο­σύ­νης) και είχε κατα­δι­κα­σθεί σε φυλά­κι­ση 5 ετών.

Κατά της παρα­πά­νω από­φα­σης, ωστό­σο, ασκή­θη­κε έφε­ση από εισαγ­γε­λέα, με το σκε­πτι­κό ότι η υπό­θε­ση θα έπρε­πε να ανα­βαθ­μι­στεί σε κακούρ­γη­μα και άρα να παρα­πεμ­φθεί σε ανώ­τε­ρο δικα­στή­ριο, όπως κι έγινε.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο