Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στα «μαλακά» ο Κρητικός που βίασε με το σκουπόξυλο το φίλο της κόρης του

Σε 15 μήνες φυλά­κι­ση με ανα­στο­λή κατα­δι­κά­στη­κε ένας 47χρονος κρη­τι­κός από τη Μεσα­ρά, ο οποί­ος τον Ιανουά­ριο του 2012 είχε χτυ­πή­σει και κακο­ποι­ή­σει σεξουα­λι­κά έναν 18χρονο φίλο της κόρης του.

Ο 47χρονος φέρε­ται να είχε επι­τε­θεί στον 18χρονο ο οποί­ος δια­τη­ρού­σε σχέ­ση με την τότε 14χρονη κόρη του, τον είχε χτυ­πή­σει και τον βία­σε με ένα σκου­πό­ξυ­λο, με συνερ­γούς ακό­μα δύο συγ­γε­νι­κά του πρόσωπα.

Η εκδί­κα­ση της υπό­θε­σης στο Εφε­τείο έγι­νε κεκλει­σμέ­νων των θυρών, με το Δευ­τε­ρο­βάθ­μιο Δικα­στή­ριο να μετα­τρέ­πει την κατη­γο­ρία του βια­σμού σε παρά­νο­μη βία, (πλημ­μέ­λη­μα) και έτσι με βάση τον νέο ποι­νι­κό κώδι­κα, τέθη­κε στο αρχείο.

Το Δικα­στή­ριο τον έκρι­νε ένο­χο μόνο για την κατη­γο­ρία της παρά­νο­μης κατα­κρά­τη­σης και του επέ­βαλ­λε τελι­κά ποι­νή φυλά­κι­σης 15 μηνών με αναστολή.

Μάλι­στα, ακό­μα και η κατη­γο­ρία της απλής σωμα­τι­κής βλά­βης την οποία αντι­με­τώ­πι­ζε ο 47χρονος, τέθη­κε επί­σης στο αρχείο, καθώς αφο­ρά σε γεγο­νό­τα προ του 2016.

Σημειώ­νε­ται ότι πρω­τό­δι­κα στον 47χρονο πατέ­ρα είχε επι­βλη­θεί ποι­νή κάθειρ­ξης 5 ετών και 10 μηνών.

Πηγή: efsyn.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο