Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη φυλακή ο μακελάρης της Ανδραβίδας

Στη φυλα­κή οδη­γεί­ται ο 60χρονος που έχει ομο­λο­γή­σει τη δολο­φο­νία του ζευ­γα­ριού στην Ανδρα­βί­δα αλλά όχι και αυτή των δύο εκ των τριών παι­διών στην Ανδρα­βί­δα. Μετά την απο­λο­γία του, ανα­κρι­τής και εισαγ­γε­λέ­ας ομό­φω­να απο­φά­σι­σαν την προ­σω­ρι­νή του κράτηση.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες ο ίδιος υπο­στή­ρι­ξε ότι το ζευ­γά­ρι, δημιουρ­γού­σε προ­βλή­μα­τα στην μητέ­ρα του 60χρονου, η οποία δια­μέ­νει ακρι­βώς πάνω από το σπί­τι που έγι­νε το φονι­κό ενώ υπο­στή­ρι­ξε ότι προη­γή­θη­κε συμπλο­κή. Παρά τις επί­μο­νες ερω­τή­σεις του ανα­κρι­τή για το τι συνέ­βη με τα παι­διά, ο δρά­στης συνέ­χι­σε να λέει διαρ­κώς, πως δεν θυμάται.

Στον 60χρονο ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη, για τετρα­πλή ανθρω­πο­κτο­νία εκ προ­θέ­σε­ως, παρά­νο­μη οπλο­φο­ρία και οπλο­χρη­σία, ενώ ήδη έχει πάρει τον δρό­μο για τις φυλα­κές Κορυδαλλού.

Ο 60χρονος κατά την απο­χώ­ρη­σή του από την εισαγ­γε­λία συνο­δεία ισχυ­ρής αστυ­νο­μι­κής δύνα­μης δέχτη­κε και πάλι τις απο­δο­κι­μα­σί­ες του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

«Ο Μεγά­λος Ζωο­λο­γι­κός Κήπος» του Νικο­λάς Γκι­γιέν, από­δο­ση Γιάν­νη Ρίτσου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο