Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στον αέρα το ντέρμπι — Ο Παναθηναϊκός ζητά να εφαρμοστεί ο κανονισμός

Εντός των απο­δυ­τη­ρί­ων του «Γ. Καραϊ­σκά­κης» μετά τον τραυ­μα­τι­σμό του Χουάν­καρ από κρο­τί­δα, οι άνθρω­ποι του Πανα­θη­ναϊ­κού ζήτη­σαν από τον Ιτα­λό διαι­τη­τή του αγώ­να Φάμπιο Μαρέ­σκα να εφαρ­μο­στούν οι κανο­νι­σμοί και τίπο­τε λιγότερο.

Ο Πανα­θη­ναϊ­κός, λοι­πόν, σύμ­φω­να με το ρεπορ­τάζ, θέλει να εφαρ­μο­στεί ο κανο­νι­σμός, που λέει ότι πρέ­πει να υπάρ­ξει μηδε­νι­σμός και αφαί­ρε­ση ενός βαθ­μού, αλλά και ποι­νή κεκλει­σμέ­νων των θυρών για επό­με­να παι­χνί­δια στην υπαί­τια ομά­δα, εν προ­κει­μέ­νω στους «ερυ­θρό­λευ­κους», μαζί με την κατα­κύ­ρω­ση του αγώ­να υπέρ της αντί­πα­λης ομά­δας με τέρ­μα­τα 0–3.

Στις 9:43 βγη­καν έξω οι παί­κτες του Ολυ­μπια­κού, με το ρεπορ­τάζ να ανα­φέ­ρει πως ο διαι­τη­τής έδω­σε εντο­λή για να συνε­χι­στεί το ματς.

Την ίδια ώρα, πάντως οι δια­βου­λεύ­σεις εντός των απο­δυ­τη­ρί­ων συνεχίζονται.

Παναθηναϊκός: Ζητά τη γνωμάτευση του γιατρού για να κινηθεί νομικά εναντίον του

Σύμ­φω­να με όσα έχουν γίνει γνω­στά για την ώρα από τα απο­δυ­τή­ρια του Γ. Καραϊ­σκά­κης, ο Χουάν­καρ ζαλί­ζε­ται και δεν ακού­ει, λόγω της κρο­τί­δας που δέχθηκε.

Για το λόγο αυτό μετα­φέ­ρε­ται στο νοσο­κο­μείο. Ο για­τρός του αγώ­να, όπως τονί­ζε­ται από την πλευ­ρά του Πανα­θη­ναϊ­κού, άλλα­ξε την αρχι­κή του γνω­μά­τευ­ση που ανέ­φε­ρε ότι ο ποδο­σφαι­ρι­στής δεν είναι σε θέση να αγω­νι­στεί και πλέ­ον ανα­φέ­ρει ότι ο Χουάν­καρ είναι καλύτερα.

Όπως επι­ση­μαί­νει επί­σης η πλευ­ρά των πρά­σι­νων, ο Πανα­θη­ναϊ­κός ζητά­ει εγγρά­φως τη γνω­μά­τευ­ση από τον για­τρό του αγώ­να, ώστε να κινη­θεί νομι­κά ενα­ντί­ον του.

Τι προηγήθηκε

Δια­κό­πη­κε στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο, λίγο μετά το γκολ της ισο­φά­ρι­σης του Ολυ­μπια­κού, το μεγά­λο ντέρ­μπι της 8ης αγω­νι­στι­κής της Super League.

Οι Πει­ραιώ­τες ισο­φά­ρι­σαν στο 48΄ με τον Καμα­ρά το γκολ του Βαγιαν­νί­δη από το 28΄, ωστό­σο, λίγα λεπτά μετά μία κρο­τί­δα έσκα­σε δίπλα στον Χουάν­καρ την ώρα που ζεσται­νό­ταν με άλλους παί­κτες του Πανα­θη­ναϊ­κού, γεγο­νός που είχε ως απο­τέ­λε­σμα τον τραυ­μα­τι­σμό του αρι­στε­ρού μπακ των «πρα­σί­νων».

Το ματς δια­κό­πη­κε, αμέ­σως έσπευ­σαν οι για­τροί για να προ­σφέ­ρουν τις πρώ­τες βοή­θειες στον άσο του Πανα­θη­ναϊ­κού, ο οποί­ος δια­κο­μί­στη­κε με φορείο προς τ’ απο­δυ­τή­ρια. Εν συνε­χεία, απο­χώ­ρη­σαν όλοι οι «πρά­σι­νοι» στ΄ απο­δυ­τή­ρια, με τον διαι­τη­τή Μαρέ­σκα να παίρ­νει τους συνερ­γά­τες του και να απο­σύ­ρο­νται επί­σης στ’ αποδυτήρια.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο