Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γνωστός τηλεπαρουσιαστής για φοροδιαφυγή 400.000 ευρώ

Ακό­μα μία περί­πτω­ση κραυ­γα­λέ­ας φορο­δια­φυ­γής εντό­πι­σε η ειδι­κή ομά­δα παρα­κο­λού­θη­σης ψηφια­κών επι­χει­ρη­μα­τι­κών συναλ­λα­γών της Ανε­ξάρ­τη­της Αρχής Δημο­σί­ων Εσόδων.

Πρό­κει­ται για παρου­σια­στή τηλε­ο­πτι­κής εκπο­μπής, ο οποί­ος ταυ­τό­χρο­να δια­θέ­τει εται­ρεία τηλε-πωλή­σε­ων. Μετά από καταγ­γε­λί­ες κατα­να­λω­τών, οι ελεγ­κτές της ΑΑΔΕ άρχι­σαν να παρα­κο­λου­θούν τη συναλ­λα­κτι­κή συμπε­ρι­φο­ρά της επιχείρησης

Ζήτη­σαν στοι­χεία των παρα­δό­σε­ων από την εται­ρεία ταχυ­με­τα­φο­ρών, με την οποία συνερ­γα­ζό­ταν η επι­χεί­ρη­ση, και βρή­καν ότι, για τέσ­σε­ρις χρή­σεις, δεν είχαν δηλω­θεί 12.000 απο­δεί­ξεις, συνο­λι­κής αξί­ας 400.000 ευρώ !

Βρή­καν ακό­μα ότι ο συγκε­κρι­μέ­νος παρου­σια­στής δεν εμφα­νι­ζό­ταν τυπι­κά ως μέτο­χος της εται­ρεί­ας, αλλά είχε βάλει μπρο­στά τη μητέ­ρα του.

Ήδη, έχουν επι­βλη­θεί τα προ­βλε­πό­με­να πρό­στι­μα, ενώ ελέγ­χο­νται τόσο η επι­χεί­ρη­ση για τις υπό­λοι­πες χρή­σεις, όσο και ο ίδιος και η μητέ­ρα του για πιθα­νές άλλες φορο­λο­γι­κές παραβάσεις.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο