Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συριζαίος: Ανώτατο επίπεδο του ξεφτίλα

Η αντι­κομ­μου­νι­στι­κή χολή που έστα­ξαν και στά­ζουν ενά­ντια στο ΚΚΕ είναι ενδει­κτι­κή του πολι­τι­κού και ιδε­ο­λο­γι­κού τους επιπέδου. 

Η πρό­σφα­τη χυδαία προ­βο­κά­τσια που επι­χεί­ρη­σαν να στή­σουν ενά­ντια στον κομ­μου­νι­στή δήμαρ­χο Πάτρας Κ. Πελε­τί­δη, με αφορ­μή μια φωτο­γρα­φία σε δημό­σια εκδή­λω­ση, δημιουρ­γεί ενα εύλο­γο ερώ­τη­μα: Έχει πάτο η ξεφτί­λα τους; 

Τέσ­σε­ρα χρό­νια τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάει την ξετσι­πω­σιά και την πολι­τι­κή αθλιό­τη­τα σε άλλο, ανώ­τε­ρο επί­πε­δο. Πλέ­ον, η ιδε­ο­λο­γι­κο­πο­λι­τι­κή ιδιό­τη­τα του «Συρι­ζαί­ου» αντι­στοι­χεί στο ανώ­τα­το επί­πε­δο του ξεφτίλα. 

Πρό­κει­ται για την ξεφτί­λα εκεί­νη του… 

… να συγκυ­βερ­νάς επί τρία ολό­κλη­ρα χρό­νια με τους ακρο­δε­ξιούς ΑΝΕΛ του — πρώ­ην υπουρ­γού των κυβερ­νή­σε­ων της ΝΔ- Πάνου Καμμένου.

… να ντύ­νε­σαι σαν καρ­να­βά­λι στα χακί και στην κου­στω­δία σου να συμπε­ρι­λαμ­βά­νε­ται ο ακρο­δε­ξιός, νυν συνο­δοι­πό­ρος του Μπαλ­τά­κου και συνο­μι­λη­τής του εθνι­κο­φα­σι­στι­κού εσμού των «Φαή­λων» και «Καρα­τζα­φέ­ρη­δων», Δημή­τρης Καμ­μέ­νος (τον οποίο μάλι­στα είχες υπουρ­γο­ποι­ή­σει στην πρώ­τη κυβέρ­νη­ση σου!).

…να απο­δει­κνύ­ε­σαι ο καλύ­τε­ρος μαθη­τής των επι­κίν­δυ­νων σχε­δια­σμών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην περιο­χή, να ετοι­μά­ζεις νέες αμε­ρι­κα­νο­να­τοϊ­κές βάσεις και, ως ξεδιά­ντρο­πη ορντι­νά­τσα των ιμπε­ρια­λι­στών, να υμνείς στο προ­αύ­λιο του Λευ­κού Οίκου τον «δια­βο­λι­κά καλό» Τραμπ.

… να υπο­γρά­φεις πρω­τό­κολ­λα συνερ­γα­σί­ας με τον φονιά του Παλαι­στι­νια­κού λαού — και πλέ­ον στε­νό σου φίλο- Μπ. Νετα­νιά­χου, ξεχνώ­ντας ότι μόλις πριν μια πεντα­ε­τία δια­δή­λω­νες στο Σύνταγ­μα φορώ­ντας παλαι­στι­νια­κό φουλάρι…

… να φωτο­γρα­φί­ζε­σαι στο Καστε­λό­ρι­ζο μαζί με τους Ναζί χρυ­σαυ­γί­τες Κασι­διά­ρη και Παπ­πά, ξεπλέ­νο­ντας με αυτόν τον τρό­πο τη ναζι­στι­κή εγκλη­μα­τι­κή συμμορία. 

.… να μετα­κι­νεί­σαι, σαν πολι­τι­κός σαλ­τι­μπά­γκος, απ’ το «Go back κυρία Μέρ­κελ» στις υπο­κλί­σεις και τα πολι­τι­κά κομπλι­μέ­ντα προς τη γερ­μα­νί­δα καγκε­λά­ριο και όσους παλαιό­τε­ρα είχες καταγ­γεί­λει από το βήμα της αντιπολίτευσης.

… να έχεις ενσω­μα­τώ­σει στο κόμ­μα και την κυβέρ­νη­ση σου μια σει­ρά «πολι­τι­κά ορφα­νά» του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, και παρ’ όλα αυτά να έχεις το θρά­σος να μιλάς για «κάθαρ­ση του πολι­τι­κού συστή­μα­τος», στο όνο­μα μάλι­στα της «αρι­στε­ράς».

Λαμ­βα­νο­μέ­νων υπ’ όψη όλων των παρα­πά­νω — αλλά και ευρύ­τε­ρα των αντι­λαϊ­κών πεπραγ­μέ­νων μιας κυβέρ­νη­σης που επί τέσ­σε­ρα χρό­νια απο­δεί­χθη­κε ο καλύ­τε­ρος υπη­ρέ­της του κεφα­λαί­ου και του αστι­κού συστή­μα­τος — απευ­θυ­νό­με­νοι στα διά­φο­ρα αναί­σχυ­ντα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, τα ρετά­λια της σοσιαλ­δη­μο­κρα­τί­ας, ξανα­ρω­τά­με: Πόσο ξεφτί­λες είστε;

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο