Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΥΡΙΖΑ / Πάτρα: Δίνει… διαπιστευτήρια ακόμη και στους πιο αντιδραστικούς κύκλους

Βγή­κε ξανά στα… κερα­μί­δια ο επί­ση­μος ΣΥΡΙΖΑ στο δημο­τι­κό συμ­βού­λιο της Πάτρας και συνε­χί­ζο­ντας το δικό του, μοι­ρα­σμέ­νο ρόλο, ανά­με­σα και στους διεκ­δι­κη­τές της Δημαρ­χί­ας, εξα­πο­λύ­ει νέο λίβε­λο κατά της Δημο­τι­κής Αρχής και του ΚΚΕ.

Αφού δεν βρί­σκει λόγια να πει, κου­βέ­ντα, λέξη, κιχ, για την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, ούτε καν της σημε­ρι­νής κυβέρ­νη­σης της ΝΔ, ακό­μη και για το γεγο­νός των πετσο­κομ­μέ­νων κρα­τι­κών χρη­μα­το­δο­τή­σε­ων προς τους Δήμους (όπως και της Πάτρας), που οι έως και σήμε­ρα κυβερ­νή­σεις (και η δική του), τις συνε­χί­ζουν προ­βάλ­λο­ντας ως λύση την αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τα (δηλα­δή τα μεγα­λύ­τε­ρα χαρά­τσια στο λαό), την επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τα (να τα παίρ­νουν απ’ το λαό τα οικο­νο­μι­κά – επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα), “σκού­ζει” για έλλει­ψη δημο­κρα­τί­ας απ’ τη Δημο­τι­κή Αρχή! Επι­κα­λεί­ται μάλι­στα γι’ αυτό αστι­κούς θεσμούς και επι­τρο­πές με ρόλους μακριά απ’ την πραγ­μα­τι­κή έκφρα­ση του λαού στους οποί­ους όπως τονί­ζει συμ­φω­νούν όλοι οι συν­δυα­σμοί της αντιπολίτευσης!

Εμ βέβαια, πες μου τι στη­ρί­ζεις να σου πω ποιος είσαι γιατί:

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ βρί­σκε­ται και στην Πάτρα μακριά από τις πραγ­μα­τι­κές, εργα­τι­κές, λαϊ­κές ανά­γκες για ζωή, δου­λειά για όλους και με δικαιώ­μα­τα! Όταν και όπο­τε συμ­με­τέ­χει στις εργα­τι­κές, λαϊ­κές, νεο­λαι­ί­στι­κες κινη­το­ποι­ή­σεις, το κάνει από θέμα αρχής για να τις μειώ­σει, να τις περιο­ρί­σει στα πλαί­σια του εφι­κτού, ακό­μη και να της υπο­νο­μεύ­σει! Εδώ υπάρ­χει η τερά­στια δια­φο­ρά της σημε­ρι­νής Δημο­τι­κής Αρχής, που ήταν μπρο­στά σε όλες αυτές τις διεκ­δι­κή­σεις, γι’ αυτό και κέρ­δι­σε μάχες και συνε­χί­ζει για να κερ­δί­σει και άλλες!
  • Είναι ένα κου­βά­ρι-μαζί με όλους τους αντι­δρα­στι­κούς του δημο­τι­κού συμ­βου­λί­ου, γνω­στούς από την αντι­λαϊ­κή και αντι­δρα­στι­κή τους θητεία στην Πάτρα (βλέ­πε Νικο­λό­που­λο, Χρυ­σαν­θα­κό­που­λο), τους εκπρο­σώ­πους των κυβερ­νή­σε­ων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το υπε­ρη­φα­νεύ­ε­ται κιό­λας! Ξεχρε­ώ­νει φαί­νε­ται ακό­μη τα “γραμ­μά­τια” του αντι­λαϊ­κού 3ου μνη­μο­νί­ου που μαζί με τους εκπρο­σώ­πους αυτών των κομ­μά­των κ.α. το ψήφι­σαν στη βου­λή επί δικής του (ΣΥΡΙΖΑ) κυβέρ­νη­σης! Γι’ αυτές τις όμορ­φες-αντι­λαϊ­κές συνεν­νο­ή­σεις εντός-εκτός δήμου δεν του έλλει­ψε κανέ­νας χώρος όπως δια­μαρ­τύ­ρε­ται για να κρύ­ψει τη συμ­φω­νία του από θέσεις αρχών στα αντι­λαϊ­κά τους μέτρα, για τα οποία επι­χει­ρη­μα­τι­κά – οικο­νο­μι­κά συμ­φέ­ρο­ντα τρί­βουν τα χέρια τους!
  • Μας λέει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δημο­τι­κό Συμ­βού­λιο ότι πρέ­πει να αλλά­ξει η Δημο­τι­κή Αρχή, αλλά δεν μας λέει τι να έρθει! Τέτοια καού­ρα έχει, του κάνουν ακό­μη και ο εκπρό­σω­πος της ΝΔ (Σβό­λης), ο δήθεν ανε­ξάρ­τη­τος (Ψωμάς). Δεν λέει καν για το δικό του υπο­ψή­φιο (Αϊβα­λή), που μαζί με το ΠΑΣΟΚ στηρίζει!

Ναι λοι­πόν, αυτοί είστε όλοι μαζί! Καθη­με­ρι­νά απο­κα­λύ­πτε­ται πως εκεί­νο το γεύ­μα μετά ούζων στην πλα­τεία Γεωρ­γί­ου τον Απρί­λη, μόνο τυχαίο δεν ήταν!

Αυτό φαί­νε­ται ότι προ­τάσ­σε­ται και από τη σημε­ρι­νή ηγε­σία του ΣΥΡΙΖΑ, των νέων εκ των ΗΠΑ ηθών, λόγων και έργων και με ατζέ­ντα που διό­λου δια­φέ­ρει απ’ τη ΝΔ.

Καμιά εμπι­στο­σύ­νη να μην δεί­ξει κανέ­νας αρι­στε­ρός, δημο­κρά­της, αγω­νι­στής, ριζο­σπά­στης, αλλά και συνο­λι­κά λαϊ­κός άνθρω­πος στο ΣΥΡΙΖΑ, τους τοπι­κούς εκπρο­σώ­πους του! Έχουν πλή­ρη ταύ­τι­ση ακό­μη και με ότι πιο αντι­δρα­στι­κό “κυκλο­φο­ρεί” και τοπι­κά, δια­πρέ­πουν στον αντικομμουνισμό!

Ο λαός, η νεο­λαία του, έχουν επιλογή!

Καθα­ρή και ξάστε­ρη όπως από την πρώ­τη στιγ­μή έχει πράξει!

Δημο­τι­κή Αρχή με δήμαρ­χο ΞΑΝΑ τον Κώστα Πελε­τί­δη και όσο πιο ψηλά τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και στην Περι­φέ­ρεια Δυτι­κής Ελλά­δας, με υπο­ψή­φιο Περι­φε­ρειάρ­χη το Σωτή­ρη Παρί­ση, για να πάρει ακό­μη μεγα­λύ­τε­ρη δύνα­μη, η δύνα­μή του!

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο