Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τέρμα οι δικαιολογίες!

Κάθε όριο πρό­κλη­σης ξεπέ­ρα­σε χτες η ΕΡΤ, στο βρα­δι­νό δελ­τίο ειδή­σε­ων, απ’ όπου εξα­φά­νι­σε εντε­λώς την παρέμ­βα­ση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κου­τσού­μπα, στη συζή­τη­ση της κυβερ­νη­τι­κής τρο­πο­λο­γί­ας για το απα­ρά­δε­κτο σύστη­μα διο­ρι­σμού στην Εκπαί­δευ­ση, την ώρα μάλι­στα που χιλιά­δες απερ­γοί εκπαι­δευ­τι­κοί δια­δή­λω­ναν έξω από τη Βου­λή, αντι­δρώ­ντας στις χιλιά­δες απο­λύ­σεις που έρχονται. 

Κι όχι μόνο αυτό: Στο ρεπορ­τάζ για τη χτε­σι­νή συνε­δρί­α­ση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου Αττι­κής, με θέμα τον ΧΥΤΥ Γραμ­μα­τι­κού, δεν έκα­νε την παρα­μι­κρή ανα­φο­ρά στην τοπο­θέ­τη­ση του Γιάν­νη Μανου­σο­γιαν­νά­κη, περι­φε­ρεια­κού συμ­βού­λου με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», αφιε­ρώ­νο­ντας όλο το χρό­νο στην κάλ­πι­κη «αντι­πα­ρά­θε­ση» Δού­ρου — Σγουρού. 

Είναι η πολ­λο­στή φορά που η κρα­τι­κή — κυβερ­νη­τι­κή ΕΡΤ «κόβει» τις παρεμ­βά­σεις του ΚΚΕ, επι­βε­βαιώ­νο­ντας ότι η κυβέρ­νη­ση έχει …αλλερ­γία στην αντι­πα­ρά­θε­ση που ξεφεύ­γει από τους σικέ καβγά­δες με τη ΝΔ, για να συντη­ρεί­ται το δίπολο. 

Οσο για τις αστεί­ες δικαιο­λο­γί­ες που επι­κα­λεί­ται κάθε φορά η ΕΡΤ, το μόνο που κατα­φέρ­νει είναι να εκτί­θε­ται ακό­μα περισσότερο…

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο