Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το χρονοδιάγραμμα έκδοσης του “Ριζοσπάστη” αλλάζει

Από την ερχό­με­νη Δευ­τέ­ρα 11 Δεκέμ­βρη, ο «Ριζο­σπά­στης» αλλά­ζει το χρο­νο­διά­γραμ­μα έκδο­σης, όπως θα κάνουν και όλες οι άλλες ημε­ρή­σιες εφημερίδες.

Αυτό είναι ανα­γκαίο να γίνει, για­τί το πρα­κτο­ρείο τρο­πο­ποιεί τα δρο­μο­λό­για με τα οποία μετα­φέ­ρει τις εφη­με­ρί­δες στην επαρ­χία. Δεν είναι δηλα­δή επι­λο­γή της εφη­με­ρί­δας μας, αλλά ανα­γκα­στι­κή προ­σαρ­μο­γή στα νέα χρο­νο­δια­γράμ­μα­τα του πρα­κτο­ρεί­ου. Τα δρο­μο­λό­για του πρα­κτο­ρεί­ου θα ξεκι­νούν στο εξής αρκε­τά νωρί­τε­ρα το βράδυ.

Γίνε συνδρομητής στο Ριζοσπάστη

Κατά συνέ­πεια, θα πρέ­πει και η εφη­με­ρί­δα μας να τυπώ­νε­ται νωρί­τε­ρα, άρα και η ύλη της να κλεί­νει πιο νωρίς.

Ο «Ριζο­σπά­στης» θα κάνει ό,τι είναι δυνα­τόν για να συνε­χί­σει να φτά­νει κάθε μέρα στους ανα­γνώ­στες του με την πιο πλή­ρη ειδη­σε­ο­γρα­φία, καλύ­πτο­ντας όλες τις εξε­λί­ξεις και την πολι­τι­κή δρα­στη­ριό­τη­τα του Κόμ­μα­τος, με τους χρο­νι­κούς περιο­ρι­σμούς που θέτει το νέο χρονοδιάγραμμα.

Αυτό σημαί­νει ότι κάποιες ειδή­σεις και γεγο­νό­τα που εξε­λίσ­σο­νται πιο αργά το βρά­δυ, ενδε­χο­μέ­νως να λεί­πουν από το φύλ­λο της επό­με­νης μέρας. Σ’ αυτές τις περι­πτώ­σεις, το πόρ­ταλ του «902.gr» θα συνε­χί­σει να κρα­τά­ει ενή­με­ρους τους ανα­γνώ­στες, με ροή ειδή­σε­ων μέχρι τις 23.00 καθη­με­ρι­νά, και ο «Ριζο­σπά­στης» θα δίνει συνέ­χεια σε επό­με­νο φύλλο.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο