Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τριγμοί στην Ελληνική Λύση — Σε απολογία κλήθηκαν βουλευτές μετά από δημοσιεύσιμα για επαφές με τη ΝΔ

Τριγ­μοί κατα­γρά­φο­νται στο κόμ­μα Ελλη­νι­κή Λύση, μετά από δημο­σιεύ­σι­μα πως βου­λευ­τές της έχουν επα­φές με τη Νέα Δημοκρατία.

Κλή­θη­καν σε απο­λο­γία βου­λευ­τές, μετα­ξύ των οποί­ων και ο Αντώ­νης Μυλω­νά­κης, που δήλω­σε ότι «δεν θα με απα­ξιώ­σει κανέ­νας» και ότι «δεν απο­λο­γού­μαι για τίπο­τα, δεν έχω πρά­ξει τίπο­τα». Χαρα­κτή­ρι­σε ψευ­δέ­στα­το το δημο­σί­ευ­μα και μίλη­σε για «βρο­μιές».

Σε ανα­κοί­νω­ση η Ελλη­νι­κή Λύση ανα­φέ­ρει ότι «κατό­πιν συνε­δρί­α­σης της Επι­τρο­πής Δεο­ντο­λο­γί­ας της Ελλη­νι­κής Λύσης, με αφορ­μή δημο­σιεύ­μα­τα που κάνουν λόγο για βου­λευ­τές του κόμ­μα­τος, οι οποί­οι “συνο­μι­λούν” με τη ΝΔ, με απώ­τε­ρο σκο­πό να πλή­ξουν τη βασι­κή γραμ­μή του κόμ­μα­τος» απο­φα­σί­στη­κε «οι φερό­με­νοι ως “συνο­μι­λη­τές” της ΝΔ θα κατέλ­θουν ως υπο­ψή­φιοι σε άλλες εκλο­γι­κές περι­φέ­ρειες και, σε δεύ­τε­ρο χρό­νο ανα­λό­γως και της συμπε­ρι­φο­ράς τους, θα μπο­ρού­σαν να κατέλ­θουν ως υπο­ψή­φιοι στην εκλο­γι­κή περι­φέ­ρεια της προ­τι­μή­σε­ώς τους».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο