Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καισαριανή: Εκλογομαγειρέματα αντι-ΚΚΕ του νυν Δημάρχου, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τζήμερου, ΣΥΡΙΖΑ & Σια

Μετά την Πάτρα, όπου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ συντάσ­σο­νται σε κοι­νή πορεία ενά­ντια στον κομ­μου­νι­στή δήμαρ­χο Κώστα Πελε­τί­δη, στην Και­σα­ρια­νή όχι δύο αλλά τρεις δημο­τι­κές παρα­τά­ξεις (η παρά­τα­ξη του νυν Δημάρ­χου και εκλε­κτού της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τζή­με­ρου, η παρά­τα­ξη του ΣΥΡΙΖΑ «Συνερ­γα­σία Πολι­τών Και­σα­ρια­νής» και αυτή του τέως Δημάρ­χου του ΠΑΣΟΚ «Και­σα­ρια­νή-Δημιουρ­γία» εξα­φα­νι­σμέ­νη για 4 χρό­νια, που πλέ­ον έχει επι­κε­φα­λής την κόρη του), ανήγ­γει­λαν ότι φτιά­χνουν μια νέα παρά­τα­ξη την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
για την ιδρυτική αναγγελία “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ”

Την Μ. Πέμ­πτη όχι δύο αλλά τρεις δημο­τι­κές παρα­τά­ξεις (η παρά­τα­ξη του νυν Δημάρ­χου και εκλε­κτού της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τζή­με­ρου, η παρά­τα­ξη του ΣΥΡΙΖΑ «Συνερ­γα­σία Πολι­τών Και­σα­ρια­νής» και αυτή του τέως Δημάρ­χου του ΠΑΣΟΚ «Και­σα­ρια­νή-Δημιουρ­γία» εξα­φα­νι­σμέ­νη για 4 χρό­νια, που πλέ­ον έχει επι­κε­φα­λής την κόρη του), ανήγ­γει­λαν ότι φτιά­χνουν μια νέα παρά­τα­ξη την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ». Αυτά τα εκλο­γο­μα­γει­ρέ­μα­τα ήταν γνω­στά στην πόλη εδώ και και­ρό, όπως και οι διερ­γα­σί­ες για την μοι­ρα­σιά των θώκων, τα χρί­σμα­τα και τα δαχτυλίδια.

Στην ανα­κοί­νω­ση της Συνερ­γα­σί­ας Πολι­τών Και­σα­ρια­νής του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα, δια­βά­ζου­με: «Με αφε­τη­ρία το σημα­ντι­κό έργο που έχει επι­τε­λέ­σει η Δημο­τι­κή Αρχή του Χρή­στου Βοσκό­που­λου, με παρα­κα­τα­θή­κη την ιστο­ρι­κή δια­δρο­μή και την εμπει­ρία της Συνερ­γα­σί­ας Πολι­τών Και­σα­ρια­νής καθώς και την εικο­σα­ε­τή πορεία προ­σφο­ράς της «Και­σα­ρια­νής Δημιουρ­γί­ας»…. ενώνου­με τις δυνά­μεις μας…»

Επει­δή ο Και­σα­ρια­νώ­της δεν τρώ­ει κου­τό­χορ­το, ούτε έχει μνή­μη χρυ­σό­ψα­ρου, ας παρα­θέ­σου­με ενδει­κτι­κά μόνο από τις επί­ση­μες ανα­κοι­νώ­σεις της ΣΠΚ τι έλε­γε τα τελευ­ταία χρό­νια για «το σημα­ντι­κό έργο», που τώρα πιστώ­νει στη Δημο­τι­κή Αρχή του Χρή­στου Βοσκόπουλου.

30/5/2021: «η Πόλη έχει προ­βλή­μα­τα… τα κλα­διά των δέντρων… η αντι­πυ­ρι­κή περί­ο­δος έχει ξεκι­νή­σει και ακό­μα δεν… τα σχο­λεία… οι ελεύ­θε­ροι χώροι της πόλης… Ο Δήμαρ­χος εγκλω­βι­σμέ­νος στην επι­κοι­νω­νια­κή του στρα­τη­γι­κή, επι­λέ­γο­ντας αμέ­τρη­τες φωτο­γρα­φί­ες με υπουρ­γούς και βου­λευ­τές… αγνο­εί επι­δει­κτι­κά την δύσκο­λη καθη­με­ρι­νό­τη­τα του πολί­τη…» και «Δεν θα ανε­χτού­με η διοί­κη­ση του κου Βοσκό­που­λου να πραγ­μα­τώ­νει την πολι­τι­κή της ΝΔ…»

23/10/2022: «Η δημο­τι­κή αρχή τα τρία χρό­νια που διοι­κούν είναι σχο­λια­στές… δεν έχει να προ­βά­λει κανέ­να θετι­κό έργο από τη διοί­κη­σή της…»

Ανα­φο­ρι­κά δε, με τον Δήμαρ­χο, που τώρα βλέ­πουν στο πρό­σω­πό του τον εταί­ρο τους στη «συλ­λο­γι­κό­τη­τα και την υπη­ρέ­τη­ση των συμ­φε­ρό­ντων της Και­σα­ρια­νής»,

στις 14/12/2020 με επι­στο­λή προς τον πρό­ε­δρο του Δημο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, η ΣΠΚ ανα­φω­νού­σε για ότι ο Δήμαρ­χος «Πλήτ­τει τις δημο­κρα­τι­κές μας αρχές και αξί­ες…». Στις 30/5/2021 τον κατήγ­γελ­λε για «λογι­κή του τσα­μπου­κά, του εκφο­βι­σμού, των ειρω­νειών και της υπο­τί­μη­σης» που «δεν έχουν χώρο στην Και­σα­ρια­νή της αλλη­λεγ­γύ­ης, του αλλη­λο­σε­βα­σμού και της συντρο­φι­κό­τη­τας»! και

στις 25/2/2022 του απέ­δι­δε προ­σω­πι­κές φιλο­δο­ξί­ες: «Εκεί είναι η μεγά­λη μας δια­φο­ρά, δεν παλεύ­ου­με για την προ­σω­πι­κή μας ανά­δει­ξη. Δεν υπο­λο­γί­ζου­με ψήφους και συμ­μα­χί­ες…». Ενώ στις 17/7/2022 η ΣΠΚ έσκι­ζε τα ιμά­τιά της τονί­ζο­ντας «Δεν ανε­χό­μα­στε πατερ­να­λι­στι­κές, σεξι­στι­κές και “βαριάς αντρί­λας” συμπε­ρι­φο­ρές από τον κ. Βοσκό­που­λο», και ως εκ τού­του υπο­σχό­ταν στους ανθρώ­πους που την πίστευαν: «ο στό­χος είναι ένας και μονα­δι­κός, η Νίκη στις επό­με­νες Δημο­τι­κές Εκλο­γές. Η ΣΠΚ να γίνει η Ηγε­τι­κή και η Ηγε­μο­νι­κή δύνα­μη της πόλης μας… για τη μεγά­λη αλλαγή».

Βεβαί­ως δεν ανα­ζη­τού­με καμία χαμέ­νη τιμή της ηγε­τι­κής ομά­δας της ΣΠΚ ή του νυν και του τέως Δημάρ­χου. Η πολι­τι­κή σύγκλι­ση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στα μεγά­λα ζητή­μα­τα, είναι πασι­φα­νής και τοπι­κά και είναι αυτή που απορ­ρί­πτει η μεγά­λη λαϊ­κή πλειο­ψη­φία του Και­σα­ρια­νιώ­τι­κου λαού. Εξάλ­λου ήταν ώρα! Ο αρρα­βώ­νας κρά­τη­σε πολύ, από τις προη­γού­με­νες εκλο­γές. Στην «προί­κα» τα σπά­γα­νε, κοι­νό σπί­τι βρή­κα­νε, «παπά» έχουν και ο «γαμή­λιος χορός» της κωλο­τού­μπας του είναι γνω­στός από τα πολι­τι­κά τους DNA.

Ως Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση έχου­με να πού­με προς το παρόν:

Η Και­σα­ρια­νή των αγω­νι­στι­κών παρα­δό­σε­ων μπο­ρεί να αλλά­ξει σελίδα

«ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ»

20/4/2023

Ονο­ρέ ντε Μπαλ­ζάκ: Γρα­πτά πάνω στο μυθι­στό­ρη­μα – Οι καλλιτέχνες

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο