Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ σε κοινή πορεία ενάντια στον κομμουνιστή δήμαρχο Κώστα Πελετίδη

Το ενδε­χό­με­νο μιας κοι­νής στή­ρι­ξης υπο­ψή­φιου δημάρ­χου κατά του Κώστα Πελε­τί­δη, που έχει τη στή­ρι­ξη του ΚΚΕ, συζή­τη­σαν στην Πάτρα οι επι­κε­φα­λής των τοπι­κών οργα­νώ­σε­ων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σε συνά­ντη­ση που είχαν μετα­ξύ τους! 

«Όποιος υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος πάει στο 2ο γύρο με τον Πελε­τί­δη να στη­ρι­χθεί από όλους προ­κει­μέ­νου η Πάτρα να ανα­σά­νει. Είναι του ΚΙΝΑΛ, είναι του ΣΥΡΙΖΑ να στη­ρι­χθεί από όλους» πρό­τει­νε ευθέ­ως ο Αντώ­νης Κου­νά­βης πρό­ε­δρος της Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής Εκλο­γι­κής Περι­φέ­ρειας Αχα­ΐ­ας της ΝΔ προς τον συντο­νι­στή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχά­λη Σιδη­ρό­που­λο και τον γραμ­μα­τέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχα­ΐ­ας Νίκο Μοί­ρα­λη που είναι ομοτράπεζοι.

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό!

Συζή­τη­σαν δηλα­δή πως θα ενώ­σουν τις δυνά­μεις τους για να υπη­ρε­τή­σουν και τοπι­κά τα συμ­φέ­ρο­ντα των ντό­πιων αστών, μακριά απ τις ανά­γκες εργα­ζο­μέ­νων και λαϊ­κών στρω­μά­των της πόλης.

Μάλι­στα ο Αντώ­νης Κου­νά­βης της ΝΔ ανέ­φε­ρε ότι το θέμα το έχει ξανα­συ­ζη­τή­σει με τον Νίκο Μοί­ρα­λη από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Μιχά­λης Σιδη­ρό­που­λος του ΣΥΡΙΖΑ συμ­φω­νεί με τις κατη­γο­ρί­ες σε βάρος του Κ. Πελε­τί­δη που εξα­πο­λύ­ει ο τοπι­κός επι­κε­φα­λής της ΝΔ!!!

Ο Κώστας Πελε­τί­δη, έχει τη στή­ρι­ξη του ΚΚΕ και φυσι­κά του λαού της Πάτρας που τον εξέ­λε­ξε δύο φορές Δήμαρ­χο με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Την πρω­το­βου­λία για αυτή τη συνά­ντη­ση την είχε ο τοπι­κός επι­κε­φα­λής της ΝΔ προ­κει­μέ­νου να γίνει ένα τρα­πέ­ζι πολι­τι­κού πολι­τι­σμού… ενό­ψει της επί­ση­μης έναρ­ξης της προ­ε­κλο­γι­κής περιό­δου και όπως φάνη­κε η στό­χευ­ση ήταν η σύμπλευ­ση τους κατά του νυν Δημάρ­χου Κ. Πελετίδη.

Αυτοί είναι λοι­πόν που καμώ­νο­νται ότι …κοντα­ρο­χτυ­πιού­νται για το ποια τάχα θα είναι η σύν­θε­ση της επό­με­νης κυβέρ­νη­σης και ότι θα ‘χουν δυσκο­λί­ες να τη σχη­μα­τί­σουν, «φοβε­ρί­ζο­ντας» τον λαό, ενώ την έχουν ήδη από πριν μιλη­μέ­νη. Δεί­χνουν όμως και τι πραγ­μα­τι­κά τους πονά­ει, κι αυτό δεν είναι άλλο από τους κομ­μου­νι­στές και όσους συμπο­ρεύ­ο­νται μαζί τους, το μόνο αντί­πα­λο δέος στα αντι­λαϊ­κά τους σχέδια.

Μόνοι τους και όλοι μας, λοι­πόν. Τώρα ΚΚΕ!

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ

Σε σχό­λιο η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Αχα­ΐ­ας του ΚΚΕ για τη συνά­ντη­ση των επι­κε­φα­λής των τοπι­κών οργα­νώ­σε­ων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Καμία έκπλη­ξη δεν προ­κα­λεί η είδη­ση ότι συνα­ντή­θη­καν σήμε­ρα οι επι­κε­φα­λής των τοπι­κών οργα­νώ­σε­ων της ΝΔ, Αντώ­νης Κου­νά­βης, του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχά­λης Σιδη­ρό­που­λος και του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μοί­ρα­λης, όπου ανά­με­σα στον καφέ και το φαγη­τό απο­φά­σι­σαν και την εκλο­γι­κή τους τακτι­κή για το β’ γύρο των δημο­τι­κών εκλο­γών στην Πάτρα, που δεν είναι άλλη από τη συνερ­γα­σία τους ενά­ντια στον Κώστα Πελετίδη.

Γνω­ρί­ζου­με άλλω­στε πολύ καλά, ότι τόσο σε κεντρι­κό, όσο και σε τοπι­κό επί­πε­δο, ταυ­τί­ζο­νται σε όλα τα κομ­βι­κά ζητή­μα­τα, γι’ αυτό και έχουν ψηφί­σει «αγκα­λιά» όλα τα κρί­σι­μα αντι­λαϊ­κά νομοσχέδια.

Γι’ αυτό και όλοι μαζί επι­τί­θε­νται στη Δημο­τι­κή Αρχή Πάτρας και τον αγω­νι­στή Δήμαρ­χο Κώστα Πελε­τί­δη που τους «χαλά­ει τη σού­πα» στην περιο­χή και είναι φωτει­νό παρά­δειγ­μα για όλη την Ελλά­δα. Το είπαν καθα­ρά άλλω­στε… «Όλοι μαζί ενα­ντί­ον του Πελε­τί­δη». Κύριοι…, σας έχει πάρει χαμπά­ρι ο λαός μας. Δεν θα ξεμπερ­δέ­ψε­τε εύκο­λα με όσους υπε­ρα­σπί­ζο­νται με συνέ­πεια τα δίκια του.

Ήρθε η ώρα αυτό που πραγ­μα­τι­κά τους φοβί­ζει να το κάνου­με πρά­ξη! ΤΩΡΑ ΚΚΕ σε όλες τις εκλο­γι­κές μάχες. Ξανά Δήμαρ­χος στην Πάτρα ο Κώστας Πελε­τί­δης. Σωτή­ρες δεν υπάρχουν!

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο