Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υπόθεση βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Επτά νέες συλλήψεις – Ανάμεσά τους πατέρας και γιος

Σε νέες συλ­λή­ψεις προ­χώ­ρη­σε η Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Ασφά­λειας Αττι­κής για την υπό­θε­ση μαστρο­πεί­ας σε βάρος της 12χρονης, στην περιο­χή του Κολωνού.

Ειδι­κό­τε­ρα, σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ, συνε­λή­φθη­σαν σήμε­ρα, με σχε­τι­κά εντάλ­μα­τα, ακό­μα επτά άτο­μα, ανά­με­σά τους ένας 48χρονος πατέ­ρας με τον 20χρονο γιο του, με τον συνο­λι­κό αριθ­μό των συλ­λή­ψε­ων για την υπό­θε­ση βια­σμού και μαστρο­πεί­ας της 12χρονης να ανέρ­χε­ται πλέ­ον σε 29 άτομα.

Οι επτά νέοι συλ­λη­φθέ­ντες, εκ των οποί­ων δύο είναι Έλλη­νες και πέντε αλλο­δα­ποί, αντι­με­τω­πί­ζουν τις κατη­γο­ρί­ες, κατά περί­πτω­ση, της γενε­τή­σιας πρά­ξης με ανή­λι­κη ένα­ντι αμοι­βής, η οποία συμπλή­ρω­σε τα δώδε­κα έτη, όχι όμως και τα δεκα­πέ­ντε έτη, κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, καθώς και για πορ­νο­γρα­φία ανη­λί­κων μέσω πλη­ρο­φο­ρια­κών συστημάτων.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, η 12χρονη ανα­μέ­νε­ται να δώσει και νέα κατά­θε­ση γεγο­νός που δεν απο­κλεί­ει το ενδε­χό­με­νο να υπάρ­ξουν νέες συλ­λή­ψεις το επό­με­νο διάστημα.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες πρό­κει­ται να οδη­γη­θούν στον εισαγγελέα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο