Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χαλκιδική: Καταγγελία για επίθεση υπεύθυνων beach bar σε ηλικιωμένους

Στην καταγ­γε­λία πως υπεύ­θυ­νοι beach bar στην παρα­λία Καστα­μο­νί­τη στη Χαλ­κι­δι­κή, τους επι­τέ­θη­καν και τους χτύ­πη­σαν καθώς προ­σπά­θη­σαν να απλώ­σουν τις πετσέ­τες τους δίπλα στις ξαπλώ­στρες του κατα­στή­μα­τος, προ­χώ­ρη­σε ζευ­γά­ρι ηλι­κιω­μέ­νων. Μάλι­στα, όπως ανέ­φε­ραν πως ο 74χρονος χρειά­στη­κε να χει­ρουρ­γη­θεί στο γόνα­το από τη βιαιό­τη­τα των ανδρών του καταστήματος,

Συγκε­κρι­μέ­να, οι ηλι­κιω­μέ­νοι κατήγ­γει­λαν πως πήγαν στο συγκε­κρι­μέ­νο σημείο και οι υπεύ­θυ­νοι τους απα­γό­ρευ­σαν να βάλουν τις πετσέ­τες τους και την ομπρέ­λα τους σε σημείο δίπλα στις ξαπλώ­στρες. Μετά την αντί­δρα­ση των ηλι­κιω­μέ­νων, η 70 ετών γυναί­κα είπε πως ένας από τους άνδρες τη χτύ­πη­σε στο κεφά­λι ενώ ένας άλλος επι­τέ­θη­κε στον 74χρονο, τον έρι­ξε κάτω και με το ένα του πίε­ζε τον λαι­μό, και με το άλλο του πίε­ζε τα πλευρά.

Πηγές της Αστυ­νο­μί­ας, ανα­φέ­ρουν πως το καταγ­γελ­λό­με­νο περι­στα­τι­κό συνέ­βη τον Ιού­νιο του 2022 και πως για την επί­θε­ση είχαν συλ­λη­φθεί τότε, εντός των ορί­ων του αυτο­φώ­ρου, τρία άτομα.

902.gr

 

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο