Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή, ρεσιτάλ αντικομμουνισμού στη Βουλή από τα μαντρόσκυλα του συστήματος

Με κάθε ευκαι­ρία η Χρυ­σή Αυγή δεί­χνει το πραγ­μα­τι­κό της πρό­σω­πο, ως μαντρό­σκυ­λο της μεγα­λο­ερ­γο­δο­σί­ας, γέν­νη­μα και θρέμ­μα του εκμε­ταλ­λευ­τι­κού συστή­μα­τος, ορκι­σμέ­νοι εχθροί των εργα­ζό­με­νων και των αγώ­νων τους.

Σήμε­ρα στη Βου­λή, στη συζή­τη­ση του πολυ­νο­μο­σχε­δί­ου ο επι­κε­φα­λής της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής Νίκος Μιχα­λο­λιά­κος ζήτη­σε να μπει στο γύψο το δικαί­ω­μα στην απεργία.
«Αν δεν σας το επι­βάλ­λα­νε οι διε­θνείς τοκο­γλύ­φοι θα το ψηφί­ζα­με», ανέ­φε­ρε σχε­τι­κά με το άρθρο για τις απερ­γί­ες, ανα­πα­ρά­γο­ντας όλη τη βρω­με­ρή προ­πα­γάν­δα για τις απερ­γί­ες που «κατα­στρέ­φουν την οικο­νο­μία», «κλεί­νουν τις επι­χει­ρή­σεις» κ.λπ.

Στην υπαρ­ξια­κή πολι­τι­κή της ταυ­τό­τη­τα, η Χρυ­σή Αυγή έχει το στοι­χείο του αντι­κομ­μου­νι­σμού. Ο κατε­ξο­χήν εχθρός της είναι οι κομ­μου­νι­στές και δε χάνει ευκαι­ρία να το δεί­χνει, είτε με φονι­κές επι­θέ­σεις σε βάρος μελών και στε­λε­χών του ΚΚΕ είτε με τις τοπο­θε­τή­σεις της στη Βουλή.

Σήμε­ρα , στη Βου­λή και με αφορ­μή τη συζή­τη­ση για το όνο­μα της ΠΓΔΜ, κατέ­φυ­γε σε ακρο­δε­ξιές κορό­νες και ωμό αντι­κομ­μου­νι­σμό για την «ανθελ­λη­νι­κή στά­ση» του ΚΚΕ και άλλες τέτοιες αθλιό­τη­τες που χρη­σι­μο­ποί­η­σε στο παρελ­θόν το αστι­κό κρά­τος και οι πρό­γο­νοί τους οι ταγματασφαλίτες.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο