Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χυδαία επίθεση Τζήμερου στον Δ. Κουτσούμπα — Ο φασιστικός βόθρος δεν έχει πάτο

Κάθε φορά λέμε ότι «έπια­σε πάτο» το βρω­με­ρό και σιχα­μέ­νο υπο­κεί­με­νο ονό­μα­τι Τζή­με­ρος. Και κάθε φορά απο­δει­κνύ­ει ότι ο φασι­στι­κός και ρατσι­στι­κός βόθρος μέσα στον οποίο ζει και ανα­πνέ­ει δεν έχει πάτο.

Αυτή τη φορά επι­τέ­θη­κε στον γενι­κό γραμ­μα­τέα του Κομ­μου­νι­στι­κού Κόμ­μα­τος Ελλά­δος. Όταν σου είναι αδύ­να­τον να αντι­πα­ρα­τε­θείς πολι­τι­κά και με επι­χει­ρή­μα­τα, επι­λέ­γεις άλλους τρό­πους για να επι­τε­θείς, ακό­μη κι αν είναι ρατσι­στι­κοί και γελοί­οι και αφο­ρούν τα κιλά του «αντι­πά­λου» σου! Ο «πολ­λά κιλά» φασί­στας μιμή­θη­κε με το δικό του βρω­με­ρό τρό­πο τις (πιο εκλε­πτυ­σμέ­νες)  επι­θέ­σεις που δέχτη­κε μια άλλη επο­χή η Αλέ­κα Παπα­ρή­γα, τότε γραμ­μα­τέ­ας του ΚΚΕ.

Όπως δεν πτό­η­σαν την Αλέ­κα Παπα­ρή­γα, δεν πρό­κει­ται να πτο­ή­σουν και τον Δημή­τρη Κου­τσού­μπα. Τα στε­λέ­χη του ΚΚΕ α χαρα­κτη­ρί­ζει το πολι­τι­κό ήθος και η συνέ­πεια στην υπε­ρά­σπι­ση των δικαί­ων του λαού και χαί­ρουν της εκτί­μη­σής του. Αυτό είναι που κάνει τον Τζή­με­ρο και όλα τα φασι­στοει­δή να λυσ­σούν και να μην μπο­ρούν να κρατηθούν.

Δυστυ­χώς όμως κάποιοι δίνουν βήμα σε αυτόν τον «εξο­μο­λο­γη­μέ­νο φασί­στα», Βλέ­πε­τε οι Τζή­με­ροι είναι που κάνουν τη βρώ­μι­κη δου­λειά του συστήματος.…

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο