Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

“Η 12χρονη ζητούσε να συναντηθεί με εμάς” ισχυρίζονται οι δύο παιδοβιαστές!!! — Απίστευτα κυνικοί

Στο 12χρονο παι­δί φαί­νε­ται να απο­δί­δουν την σεξουα­λι­κή κακο­ποί­η­σή της οι δύο προ­φυ­λα­κι­στέ­οι για την υπό­θε­ση, οι οποί­οι, απο­λο­γού­με­νοι ενώ­πιον της ανα­κρί­τριας της υπό­θε­σης, φαί­νε­ται να υπο­στή­ρι­ξαν πως το κορι­τσά­κι επε­δί­ω­κε να τους συνα­ντά. Την ίδια λογι­κή ασπά­ζε­ται και ο πατέ­ρας του 53χρονου παι­δο­βια­στή ο οποί­ος σε σημε­ρι­νή του τηλε­ο­πτι­κή παρου­σία με περισ­σή χυδαιό­τη­τα επέρ­ρι­ψε την ευθύ­νη στο παι­δί: «Άμα του κου­νιό­τα­νε κάτι θα έκανε»!!! 

Ο Ηλί­ας Μίχος φαί­νε­ται μάλι­στα, ότι ενώ­πιον της δικα­στι­κής λει­τουρ­γού, έθε­σε την μητέ­ρα στο κάδρο των ευθυ­νών, ανα­φέ­ρο­ντας ότι πιστεύ­ει ότι η μητέ­ρα γνώ­ρι­ζε τι συνέ­βαι­νε με το παιδί.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, εκεί­νο που κατά τον 53χρονο κατη­γο­ρού­με­νο για μαστρο­πεία συνέ­βαι­νε, ήταν ότι το παι­δί, εν γνώ­σει της μητέ­ρας, έπαιρ­νε αμοι­βές για να προ­σφέ­ρει το σώμα του: “Πιστεύω ότι η μητέ­ρα γνώ­ρι­ζε τι συνέ­βαι­νε…” φέρε­ται να είπε. Ανέ­φε­ρε παράλ­λη­λα, πως “όταν είχα ρωτή­σει τη μικρή τι της έλε­γε η μητέ­ρα της που την έβλε­πε να γυρί­ζει αργά στο σπί­τι με 50ευρα, μου είχε απα­ντή­σει: ‘Της έχω πει ότι φρο­ντί­ζω μία γιαγιά’…”.

Ο κατη­γο­ρού­με­νος είπε πως γνώ­ρι­ζε την ηλι­κία του παι­διού “αλλά φαι­νό­ταν μεγα­λύ­τε­ρη” και φέρε­ται να υπο­στή­ρι­ξε ότι η 12χρονη “μου είχε πει πως πριν από μένα είχε πάει και με άλλους, και της έδι­ναν 50 με 100 ευρώ. Από τον Μάιο έως Αύγου­στο, είχα βρε­θεί 4–5 φορές με την ανή­λι­κη. Αυτή μου έστελ­νε μηνύ­μα­τα και μου έγρα­φε να παίρ­νω τη μαμά της τηλέ­φω­νο και να της λέω ‘στεί­λε την κόρη σου να με βοη­θή­σει’ για­τί τσα­κω­νό­ταν μαζί της”.

Ο 53χρονος εξάλ­λου, φέρε­ται να είπε πως είχε δώσει χρη­μα­τι­κό ποσό 300 ευρώ στην μητέ­ρα, για­τί είχε οικο­νο­μι­κά προβλήματα.

Ο Ιωάν­νης Σοφια­νί­δης, δεύ­τε­ρος κατη­γο­ρού­με­νος που οδη­γή­θη­κε στην φυλα­κή χθες, φέρε­ται επί­σης να είπε στην ανα­κρί­τρια ότι το κορι­τσά­κι ήταν αυτό που τον “προ­κα­λού­σε” και τον πίε­ζε να βρε­θούν.Η 12χρονη με προ­κα­λού­σε, είχα­με βρε­θεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφι­σού. Δεν έχω καμία σχέ­ση με τον συγκα­τη­γο­ρού­με­νό μου. Το παι­δί με πίε­ζε να βρι­σκό­μα­στε. Έχω βρε­θεί μαζί της λίγες φορές” ανέ­φε­ρε σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες ο 42χρονος.

Αρθού­ρος Ρεμπώ Επα­να­στά­της και μπο­έμ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο