Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Θεματοφύλακες του… φασισμού»: Οπαδός του Κασιδιάρη ο απαγωγέας του καθηγητή στο Αιγίνιο

Πλού­σιο «ιστο­ρι­κό» και άρρη­κτες σχέ­σεις με την ακρο­δε­ξιά φαί­νε­ται πως έχει ο επι­κε­φα­λής του τάγ­μα­τος παρά­νοιας ‑των αυτο­α­πο­κα­λού­με­νων «Θεμα­το­φυ­λά­κων του Συντάγ­μα­τος»– το οποίο «ανα­βάθ­μι­σε» τη δρά­ση του, ξεπερ­νώ­ντας κάθε απο­δε­κτό όριο, με την αρπα­γή του διευ­θυ­ντή του Γυμνα­σί­ου Αιγι­νί­ου στην Πιε­ρία μέσα από το σχο­λείο και τη βίαιη «μετα­γω­γή» του στο Α.Τ. Κορδελιού.

Όπως απο­κα­λύ­πτει το in.gr, ο Θ.Μ. ανή­κει πολι­τι­κά στον ακρο­δε­ξιό χώρο στη­ρί­ζο­ντας μάλι­στα το κόμ­μα του κατα­δι­κα­σθέ­ντος για διεύ­θυν­ση της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης «Χρυ­σή Αυγή».

Στην ιστο­σε­λί­δα της οργά­νω­σης «Έλλη­νες για την Πατρί­δα», γίνε­ται λόγος στην… πλού­σια δρά­ση του, ενώ παρου­σιά­ζε­ται ως στέ­λε­χος με αρμο­διό­τη­τες στον τομέα μετα­νά­στευ­σης και ασύλου.

Σύμ­φω­να με την ίδια πηγή, ο Θ.Μ. είναι από­στρα­τος αξιω­μα­τι­κός της Ελλη­νι­κής Αστυ­νο­μί­ας, απ’ όπου και συντα­ξιο­δο­τή­θη­κε το 2013. Στό­χος του, δε, είναι να παλέ­ψει «ενά­ντια στο διε­φθαρ­μέ­νο καθε­στώς και να επι­στρέ­ψει το χαμό­γε­λο στα πρό­σω­πα όλων των Ελλήνων…».

Βέβαια, εύλο­γα ανα­ρω­τιέ­ται κανείς πώς θα επι­στρέ­ψει το χαμό­γε­λο όταν υπάρ­χουν άνθρω­ποι της «διπλα­νής πόρ­τας» που ενστερ­νί­ζο­νται τις θεω­ρί­ες συνω­μο­σί­ας και τις βίαιες πρα­κτι­κές του εν λόγω κυρί­ου, οι οποί­ες τεί­νουν να λάβουν επι­κίν­δυ­νες διαστάσεις.

in.gr

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο