Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με ομιλητή έναν… κολλητό του σφαγέα των Βαλκανίων Κλίντον!

Πάνω από 3.000 πούλ­μαν με δια­δη­λω­τές ανα­μέ­νουν οι διορ­γα­νω­τές του αυρια­νού εθνι­κι­στι­κού συλ­λα­λη­τη­ρί­ου που έχει ορι­στεί για τις 2 το μεση­μέ­ρι στην πλα­τεία Συντάγ­μα­τος. Σύμ­φω­να με τις εκτι­μή­σεις της «Επι­τρο­πή Αγώ­να για την Ελλη­νι­κό­τη­τα της Μακε­δο­νί­ας», που διορ­γα­νώ­νει την κινη­το­ποί­η­ση, το συλ­λα­λη­τή­ριο θα είναι το ογκω­δέ­στε­ρο που έχει γίνει ποτέ, ενώ δρα­κό­ντεια είναι τα μέτρα ασφα­λεί­ας της αστυ­νο­μί­ας για την απο­φυ­γή τυχόν παρατράγουδων.

Αυτό που ωστό­σο προ­κα­λεί ενδια­φέ­ρον είναι η είδη­ση πως ανά­με­σα σε αυτούς που έχουν κλη­θεί να μιλή­σουν στην αυρια­νή συγκέ­ντρω­ση είναι και ο ελλη­νο­α­με­ρι­κα­νός Κρις Σπύ­ρου. Πρό­κει­ται για γνω­στή προ­σω­πι­κό­τη­τα της ελλη­νι­κής ομο­γέ­νειας στις ΗΠΑ, πρό­ε­δρο της Ελλη­νο­α­με­ρι­κα­νι­κής Ένω­σης, πρώ­ην πολι­τεια­κό γερου­σια­στή και πρώ­ην πρό­ε­δρο της Βου­λής των Δημο­κρα­τι­κών του Νιου Χαμσάιρ.

Εκτός από δρα­στή­ριο στέ­λε­χος της ομο­γέ­νειας και γνω­στός υπο­στη­ρι­κτής των Δημο­κρα­τι­κών στις ΗΠΑ, ο Κρις Σπύ­ρου δια­τη­ρεί άρι­στες προ­σω­πι­κές σχέ­σεις με την οικο­γέ­νεια Κλί­ντον. Ο ίδιος έπαι­ξε σημα­ντι­κό ρόλο στην προ­ε­κλο­γι­κή εκστρα­τεία τόσο του σφα­γέα της Γιου­γκο­σλα­βί­ας Μπιλ Κλί­ντον το 1992, όσο και σε αυτήν της Χίλα­ρι Κλί­ντον το 2016.

CHRIS SPYROU 1

"Hillary Clinton for President"...

“Hillary Clinton for President”…

Το ερώ­τη­μα που εύλο­γα τίθε­ται προς τους διορ­γα­νω­τές- αλλά και όσους προ­τί­θε­ται να συμ­με­τά­σχουν – του συλ­λα­λη­τη­ρί­ου είναι το εξής: 

Τι δου­λειά έχουν οι κολ­λη­τοί αυτών που διέ­λυ­σαν τα Βαλ­κά­νια, μακε­λεύ­ο­ντας το γει­το­νι­κό λαό της Γιου­γκο­σλα­βί­ας, σε ένα συλ­λα­λη­τή­ριο για τη Μακε­δο­νία; Άρα­γε, ποια είναι η θέση του πατριώ­τη Κρις Σπύ­ρου για το ιμπε­ρια­λι­στι­κό αιμα­το­κύ­λι­σμα των Βαλ­κα­νί­ων από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ (όπου πρω­τα­γω­νί­στη­σε η κυβέρ­νη­ση του καλού του φίλου Μπ. Κλί­ντον); Αλή­θεια, όταν κατ’ εντο­λή του προ­έ­δρου Κλί­ντον πριν 20 χρό­νια βομ­βαρ­δί­ζο­νταν ανη­λε­ώς η Γιου­γκο­σλα­βία, ποια στά­ση είχε κρα­τή­σει ο αυρια­νός ομι­λη­τής του συλλαλητηρίου;

Η παρου­σία του ελλη­νο­α­με­ρι­κα­νού παρά­γο­ντα στην αυρια­νή εθνι­κι­στι­κή σύνα­ξη της προσ­δί­δει ένα επι­πλέ­ον άρω­μα «αμε­ρι­κα­νο­τσο­λια­δι­σμού». Διό­τι, εκτός απ τους δολο­φό­νους Ναζί της Χρυ­σής Αυγής, τις διά­φο­ρες φασι­στι­κές οργα­νώ­σεις και ομά­δες, τα παρα­εκ­κλη­σια­στι­κά σωμα­τεία και γκρου­πού­σκου­λα που καλούν σε μαζι­κή παρου­σία στο Σύνταγ­μα, το συλ­λα­λη­τή­ριο των «μακε­δο­νο­μά­χων» θα έχει και έναν πολύ καλό φίλο των ιμπε­ρια­λι­στών φονιάδων. 

Ο «πατριω­τι­κός» ο μύλος, όλα τα αλέθει… 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο