Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χαϊδάρι – Ξεκάθαρο το δίλημμα: Δήμαρχος αγωνιστής ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων;

Με σύσκεψη, στην οποία πήραν μέρος όσοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ξεκίνησε η μάχη για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στο Χαϊδάρι.

Στη σύσκεψη, που έγινε σήμερα το απόγευμα, όπου μίλησε ο Μιχάλης Σελέκος, νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», διαμορφώθηκε πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών για αύριο και τις επόμενες μέρες, με στόχο να βρεθεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» την ερχόμενη Κυριακή ξανά στο τιμόνι του δήμου. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και τα μέλη της ΚΕ Βιβή Δάγκα και Νίκος Μαυροκέφαλος.

Η μάχη αυτή ξεκινά με αφετηρία και παρακαταθήκη τη στήριξη που έδωσαν στο ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο χιλιάδες εργαζόμενοι της πόλης, ενισχύοντάς το σημαντικά σε ψήφους και ποσοστό σε σύγκριση με τον α’ γύρο της αναμέτρησης των προηγούμενων δημοτικών εκλογών. Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Μιχάλη Σελέκο συγκέντρωσε 5.443 ψήφους και ποσοστό 25,5% (με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο των ψήφων). Το 2014 η μάχη του β’ γύρου ξεκινούσε για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από πολύ χαμηλότερο ποσοστό (18,43%) και πολύ λιγότερες ψήφους (4.031).

Το πρόγραμμα για πλατύ άνοιγμα στο λαό της πόλης, που ξεκινά από αύριο, περιλαμβάνει εξορμήσεις σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το κολυμβητήριο, δομές όπως οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ, άλλες υπηρεσίες του δήμου, όπως το Πράσινο, η Καθαριότητα και το Δημαρχείο, ενώ τα απογεύματα περιλαμβάνει περιοδείες σε γειτονιές της πόλης, εξορμήσεις στο εκλογικό περίπτερο.

Η κεντρική συγκέντρωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στο Παλατάκι, με ομιλητή τον Μ. Σελέκο.

selekos2 1

Ξεκάθαρο το δίλημμα: Δήμαρχος αγωνιστής ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων;

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί σε πανστρατιά για να συνεχίσει το Χαϊδάρι την αγωνιστική του πορεία, για να φτάσει το μήνυμα νίκης στο β’ γύρο των εκλογών όσο το δυνατόν πιο μακριά. Στην ανακοίνωση όπου χαιρετίζει τους Χαϊδαριώτες και τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους, ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, αναφέρει αναλυτικά:

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που στήριξαν με την ψήφο τους, αλλά και τον αγώνα τους τη “Λαϊκή Συσπείρωση”. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμπορεύτηκαν μαζί μας, σε ένα δύσκολο και όμορφο αγώνα. Έναν τίμιο αγώνα με αυταπάρνηση, χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες και στρατηγικές, χωρίς μεγάλα λόγια και ταξίματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, όλους όσοι μας στήριξαν στη μάχη συνολικά. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά καθώς και τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Η στήριξή τους αυτή είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” αυξήθηκε πολύ δυναμικά σε ψήφους και ποσοστό σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών του 2014 που οδήγησε στην ανάδειξή της σε Δημοτική Αρχή της πόλης μας, με δήμαρχο τον Μιχάλη Σελέκο.

Εκφράζει τη μεγάλη δυναμική και τη συσπείρωση χιλιάδων ανθρώπων που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Την πλατιά αναγνώριση της προσπάθειας, του έργου και των προτεραιοτήτων που θέσαμε στη διοίκηση του δήμου, το επιστέγασμα της αναγνώρισης και της μεγάλης αποδοχής του κόσμου της πόλης μας.

Είναι γνωστό ότι εμείς βάλαμε σε τάξη το δήμο χωρίς να επιβαρύνουμε τους Χαϊδαριώτες, τον μετατρέψαμε σε μετερίζι αγώνα για την ανακούφιση του λαού της πόλης μας.

Έχουμε βαθιά πεποίθηση και εμπιστοσύνη στο λαό του Χαϊδαρίου ότι θα ολοκληρώσει αυτό το βήμα στο δεύτερο γύρο με την εκλογή εκ νέου του Μιχάλη Σελέκου στη θέση του δημάρχου.

Αυτή η νίκη θα είναι δική σας.

Όλο αυτό το διάστημα βρήκαμε απέναντί μας ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα που καραδοκούν και έδωσαν τα πάντα για να επιστρέψει η πόλη στα χέρια τους. Είναι γνωστή και πλέον ολοφάνερη η ολόπλευρη στήριξή τους στην παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά” του Κ. Ντηνιακού, για να φύγουν από τη μέση αυτοί που τους χάλασαν τα σχέδια τα προηγούμενα 5 χρόνια.

Το εκλογικό αποτέλεσμα του α’ γύρου διαμορφώθηκε κάτω από ένα όργιο εκβιασμών, πιέσεων και προπαγάνδας ακόμα και μέσα στα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών, με πρόσχημα την ακυρότητα του ψηφοδελτίου της συγκεκριμένης παράταξης, με αποκλειστικά δική της ευθύνη.

Δεν θα τους το επιτρέψουμε!

Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Θέλουμε δήμαρχο αγωνιστή ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων;

Θέλουμε τον δήμαρχο συμπαραστάτη στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του χαϊδαριώτικου λαού ή δήμαρχο manager σε δήμο Ανώνυμη Εταιρεία;

Ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα για να μην “αλωθεί” η πόλη μας. Κάθε μέρα και κάθε ώρα είναι πολύτιμη σε αυτή τη μάχη που θα τη δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο, όλους αυτούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό στον α’ γύρο και έχουν επιφυλάξεις ή και επιμέρους διαφωνίες, να απαντήσουν στα βασικά διλήμματα, στηρίζοντας για δήμαρχο της πόλης τον Μιχάλη Σελέκο.

Κριτήριο πρέπει να είναι η πείρα μας, η αγωνία μας για το καλό της ζωής, των οικογενειών, της πόλης μας.

Την Κυριακή 2 Ιούνη βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας

Επανεκλέγουμε δήμαρχο τον Μιχάλη Σελέκο

Βαδίζουμε ενωμένοι στο γνωστό δρόμο που έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι ακολουθούμε. Για να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που δεν θα διαχωρίζει το λαό, θα τον ενώνει στον κοινό αγώνα, για μια αξιοπρεπή ζωή.

Κανένας να μη λείψει από τον ωραίο και έντιμο αγώνα μέχρι τη νίκη της Κυριακής.

Τις ημέρες που απομένουν δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δε λυπόμαστε κόπο και προσπάθεια, για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά και στην τελευταία γειτονιά, στο τελευταίο σπίτι, έτσι ώστε το Χαϊδάρι να συνεχίσει την αγωνιστική του πορεία.

Συνεχίζουμε! Μπροστά οι ανάγκες του λαού!

Επανεκλέγουμε δήμαρχο Χαϊδαρίου τον Μιχάλη Σελέκο

Αυτή η νίκη θα είναι δική σας.

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί».